• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » (Beker)competitie Heren » (Foto)verslagen » SVA herstelt zich goed met zege op Bergen

SVA herstelt zich goed met zege op Bergen

Gepubliceerd op 1 november 2021 om 17:39

Na drie knappe overwinningen op een rij, leed SVA vorige week de eerste nederlaag tegen Saenden. Het was dus vooraf de vraag hoe de ploeg van Joeri Houniet zich op het eigen complex zou herstellen tegen het stugge Bergen.

 

Na een sterk begin van de bezoekers trok de thuisploeg gaande de eerste helft  heel langzaam het initiatief steeds meer naar zich toe. Met heel veel werklust knokte de ploeg zich terug in de wedstrijd en dat leidde tot een 2-0 voorsprong met de rust. Toen na ongeveer 55 minuten spelen het 3-0 werd, leek de wedstrijd wel gespeeld. Maar in plaats van de wedstrijd gedisciplineerd uit te spelen, werd SVA steeds gemakzuchtiger. Hierdoor kwam Bergen met 2 doelpunten toch nog terug en in die fase was een gelijkmaker niet eens onverdiend geweest. Een prachtige vrij trap van de gastheren gooide de wedstrijd alsnog in slot en zo herstelde SVA zich dit weekend knap met een 4-2 overwinning

 

Volgende week wacht de absolute topper in de 3e klasse als SVA op bezoek gaat bij koploper Hercules Zaandam, dat tot nu toe 16 punten behaalde uit 6 wedstrijden. Hercules Zaandam zou bij winst de eerste periode zelfs al kunnen grijpen (dan moet ook Limmen punten verspelen). Voor SVA is een overwinning noodzakelijk om de winst van de eerste periode in eigen hand te krijgen.

 

Lees ook: Voetbal Varia Super Cup: Wie scoort het beste doelsaldo?

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 3e klasse B zondag

Lees ook: Uitslagen 23 + 24 oktober Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 23 + 24 oktober Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Michael Bruins)


«   »