• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » (Beker)competitie Heren » (Foto)verslagen » Weer puntenverlies RCZ

Weer puntenverlies RCZ

Gepubliceerd op 8 november 2021 om 11:11

Afgelopen zondag ging RCZ weer richting Haarlem voor een nieuwe competitiewedstrijd, ditmaal tegen Onze Gezellen. Na twee doelpuntrijke gelijkspellen (3-3) op rij, moest er er gewonnen worden om toch in het spoor van koploper Westzaan te blijven. 

 

Wat de ploeg van Harry Volkers ook probeerden tegen Onze Gezellen, de bal wilde er gewoon niet in. Zelfs een penalty was niet besteed aan de bezoekers, waardoor RCZ uiteindelijk op een teleurstellende 0-0 bleef steken. Net als tegen DSS vorige week was dit puntenverlies onverdiend en onnodig. Gelukkig (en tegelijkertijd ook zuur) voor RCZ, verspelen, op Westzaan na, alle ploegen veel punten, waardoor de ploeg blijft meedoen om de bovenste plaatsen. De ploeg heeft zelfs nog steeds een kleine kans op de 1e periode titel.   

  

Komende week zijn er geen wedstrijden in de 4e klasse D en de week erna spelen de Racers de derby tegen het onvoorspelbare Rood Wit Zaanstad. Deze ploeg heeft 10 punten uit 6 wedstrijden en behoort daarmee ook tot de grote groep subtoppers.    

 

Lees ook: hoe zit het met de periodetitels per competitie 

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 4e klasse D zondag

Lees ook: Uitslagen 06 + 07 november Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 06 + 07 november Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Harry Kho)


«   »