• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » (Beker)competitie Heren » (Foto)verslagen » Stunt zvv Zaanlandia bij SDOB

Stunt zvv Zaanlandia bij SDOB

Gepubliceerd op 14 november 2021 om 13:34

Tot nu toe had zvv Zaanlandia uit 6 wedstrijden nog maar 1 punt gehaald in de zaterdag 4e klasse, dat gebeurde tegen medehekkensluiter vv Jisp (1-1). Er zaten zeker wel wedstrijden bij, waar met enig geluk misschien meer mogelijk geweest was, zoals bijvoorbeeld vorige week tegen WSV'30 toen een gelijkmaker in blessuretijd alsnog werd weggegeven (1-2)

 

Zaterdag stond de inhaalwedstrijd bij SDOB op het programma en ook in deze wedstrijd liet zvv Zaanlandia zien dat ze misschien wel een paar plaatsjes hoger horen te staan. Met heel veel inzet en strijdlust werd er tegenstand geboden aan SDOB, dat kandidaat is voor één van de (directe) promotieplaatsen aan het einde van het seizoen. Met de rust stond de ploeg zelfs met 0-1 voor. In de tweede helft was het SDOB dat aanzette en ook de gelijkmaker scoorde, maar het was toch weer zvv Zaanlandia dat op voorsprong kwam. Lang kon hier niet genoten van worden, want niet snel daarna was het alweer gelijk. In de laatste 15 minuten ontstond er een spannende wedstijd, maar zvv Zaanlandia hield stand en behaalde met de 2-2 een zwaarbevochten maar verdiend punt. 

 

Volgende week speelt zvv Zaanlandia de Zaanse derby bij middenmoter Blauw Wit W en dan kan de ploeg laten zien dat ze inderdaad tot meer in staat zijn dan dat de ranglijst doet vermoeden.

 

Lees ook: hoe zit het met de periodetitels per competitie 

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 4e klasse B zaterdag

Lees ook: Wedstrijden 13 + 14 november Zaanse teams 

 

(foto's Edwin Vranken)


«   »