• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » (Beker)competitie Heren » (Foto)verslagen » SVA en Sporting Krommenie in evenwicht

SVA en Sporting Krommenie in evenwicht

Gepubliceerd op 22 november 2021 om 17:29

Gisteren stond in Assendelft de Zaanse derby tussen SVA en Sporting Krommenie op het programma. Beide teams draaien tot nu toe een goed seizoen en staan qua verliespunten gelijk in de subtop van de 3e klasse.

 

Ondanks dat de ploeg van Sporting Krommenie enkele spelers misten werd het een leuke en aantrekkelijke wedstrijd die over 90 minuten gezien redelijk in evenwicht was. In de eerste helft kwamen de bezoekers na een klein half uur spelen nog wel op voorsprong, maar vlak voor het rustsignaal werd de stand nog gelijk getrokken. In de tweede heft vielen er aan beide kanten nog wel enkel kansje te noteren, maar veranderde er niets mee aan de stand. Joeri Houniet, die aan het einde van het seizoen stopt als trainer van SVA en trainer van de bezoekers Jordi van Beek konden na afloop leven met de puntendeling

 

Aanstaande donderdag speelt SVA de inhaalwedstrijd bij Egmondia. Bij winst kan het op gelijke hoogte komen met Saenden en Sporting Krommenie. Komend weekend gaat SVA op bezoek bij het stugge Meervogels'31 en Sporting Krommenie speelt weer een subtopper, ditmaal tegen de nummer 5 Koedijk dat met 15 punten, 1 punt achter de Krommenieërs staat.

 

Lees ook: stand van zaken 1e periode in alle competities 

Lees ook: Uitslagen, stand en programma 3 klasse B zondag

Lees ook: Uitslagen 20 + 21 november Zaanse teams Heren 

Lees ook: Uitslagen 20 + 21 november Zaanse teams Vrouwen

 

(foto's Michael Bruins)


«   »