• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » Toto » Toto speelweek 7

Toto speelweek 7

Gepubliceerd op 4 november 2021 om 19:51

Voetbal Varia selecteerde voor komend weekend weer 6 mooie wedstrijden voor de Toto van deze week.

 

Elke speelronde kan iedereen meedoen en zijn/haar voorspellingen doorgeven. Hiermee maken de deelnemers kans op een leuke prijs.

 

Kan ZCFC de goede vorm doortrekken tegen HCSC en blijven de KFC vrouwen koploper in de 4e klasse zaterdag? Op zondag staat de topper Hercules Zaandam -SVA op het programma, waarbij  de thuisploeg zelfs de 1e periode titel kan pakken

 

Wie bij het invullen van de Toto nog wat extra hulp kan gebruiken, kan bij alle uitslagen en standen kijken. Competities Heren - Competities Vrouwen

Worden de wedstrijden een 1, een X of een 2? En hoeveel doelpunten worden er in deze 6 wedstrijden gescoord? Geef je voorspelling door als:

1-X-1-2-2-X-28 doelpunten . 

 

Tot zaterdagmiddag 06 novemberr 12.00 uur kunnen de voorspellingen doorgegeven worden. Dat kan via de reacties onder dit bericht, of via het bericht op de Facebookpagina of het Instagram-account van Voetbal Varia. 

Indien meerderen hetzelfde aantal wedstrijden goed hebben geraden, wordt er gekeken naar het voorspelde aantal doelpunten. Wie er het dan het dichtstbij (hoger of lager) zit, wint. Is dit ook gelijk dan wordt er gekeken wie er het eerst zijn of haar voorspelling doorgegeven heeft.

 

Deze speelweek is de prijs beschikbaar gesteld door Helder Teamsports, specialist in in sublimatiekleding voor oa voetbalteams, namelijk een Derbystar Eredivisiebal seizoen 2021/22.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Wietse Butter
7 maanden geleden

1-2-1-2-1-1-24

Johan
7 maanden geleden

1 2 1 2 1 1 27 doelpunten

Rooner
7 maanden geleden

1-2-1-2-1-1 21 doelpunten

Mathijs Nierop
7 maanden geleden

1-2-1-2-1-2-20