• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » Toto » Toto speelweek 8

Toto speelweek 8

Gepubliceerd op 18 november 2021 om 14:49

Voetbal Varia selecteerde voor komend weekend, waarin ook de eerste beslissingen zullen vallen voor de 1e periode titel, weer 6 mooie wedstrijden voor de Toto

 

Elke speelronde kan iedereen meedoen en zijn/haar voorspellingen doorgeven. Hiermee maken de deelnemers kans op een leuke prijs.

 

Dé kraker is wel Limmen - Hercules Zaandam die in een onderling duel gaan bepalen wie de 1e periode titel pakt. En kan FC Zaandam de eerste overwinning van 2 weken geleden een goed vervolg geven en weet Saenden VR1 weer een keer 3 punten te pakken??  

 

Wie bij het invullen van de Toto nog wat extra hulp kan gebruiken, kan bij alle uitslagen en standen kijken. Competities Heren - Competities Vrouwen

Worden de wedstrijden een 1, een X of een 2? En hoeveel doelpunten worden er in deze 6 wedstrijden gescoord? Geef je voorspelling door als:

1-X-1-2-2-X-28 doelpunten . 

 

Tot zaterdagmiddag 20 november 12.00 uur kunnen de voorspellingen doorgegeven worden. Dat kan via de reacties onder dit bericht, of via het bericht op de Facebookpagina of het Instagram-account van Voetbal Varia. 

Indien meerderen hetzelfde aantal wedstrijden goed hebben geraden, wordt er gekeken naar het voorspelde aantal doelpunten. Wie er het dan het dichtstbij (hoger of lager) zit, wint. Is dit ook gelijk dan wordt er gekeken wie er het eerst zijn of haar voorspelling doorgegeven heeft.

 

Deze speelweek is de prijs beschikbaar gesteld door IJscuypje aan de Krommenieërweg in Wormerveer, namelijk een IJscuypje Bollenkaart ter waarde van 15 bollen en 200 gram herfst chocolade. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Huib Jahn
6 maanden geleden

2-2-3-1-3-1-14