• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Competities » Toto » Toto speelweek 9

Toto speelweek 9

Gepubliceerd op 25 november 2021 om 19:44

Voetbal Varia selecteerde voor komend weekend, waarin Westzaan misschien ook de 1e periode titel kan pakken, weer 6 wedstrijden voor de Toto

 

Elke speelronde kan iedereen meedoen en zijn/haar voorspellingen doorgeven. Hiermee maken de deelnemers kans op een leuke prijs.

 

Kan RCZ nog voor de eigen kansen gaan in de 1e periode (en Westzaan dwarsbomen) als het op bezoek gaat bij concurrent BSM? WSV'30 speelt tegen nummer 13 De Rijp en hoopt uit de onderste regionen te komen. Bij de vrouwen spelen Beemster en Zaandijk (zat) in een subtopper tegen elkaar

Wie bij het invullen van de Toto nog wat extra hulp kan gebruiken, kan bij alle uitslagen en standen kijken. Competities Heren - Competities Vrouwen

Worden de wedstrijden een 1, een X of een 2? En hoeveel doelpunten worden er in deze 6 wedstrijden gescoord? Geef je voorspelling door als:

1-X-1-2-2-X-28 doelpunten . 

 

Tot zaterdagmiddag 27 november 12.00 uur kunnen de voorspellingen doorgegeven worden. Dat kan via de reacties onder dit bericht, of via het bericht op de Facebookpagina of het Instagram-account van Voetbal Varia. 

Indien meerderen hetzelfde aantal wedstrijden goed hebben geraden, wordt er gekeken naar het voorspelde aantal doelpunten. Wie er het dan het dichtstbij (hoger of lager) zit, wint. Is dit ook gelijk dan wordt er gekeken wie er het eerst zijn of haar voorspelling doorgegeven heeft.

 

Deze speelweek is de prijs beschikbaar gesteld door Helder Teamsports, specialist in in sublimatiekleding voor oa voetbalteams, namelijk een Derbystar Eredivisiebal seizoen 2021/22.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

John Spaans
6 maanden geleden

2-X-1-2-1-2-27

Marco De Boer
6 maanden geleden

X 2 1 2 2 1 21

Huib Jahn
6 maanden geleden

2-X-X-2-1-1-19