Elke club in de Zaanstreek heeft wel een werker/mopperploeg, die één of meerdere dagen per week bezig is het op het complex. Er worden dan diverse werkzaamheden, van schoonmaken tot grote reparaties, verricht die nodig zijn om elke week weer te kunnen voetballen of trainen zoals we gewend zijn. Het lijkt misschien allemaal vanzelfsprekend wanneer we op een complex komen en alles er netjes bijstaat, maar deze vrijwilligersploegen verrichten heel veel werk en zijn voor alle clubs onmisbaar!

Daarom is Voetbal Varia de afgelopen periode bij deze harde werkers achter de schermen langs geweest om ze (extra) in de Schijnwerpers te zetten.     

 

De Onderhoudsploeg van Hercules-Zaandam

Vandaag staat de Onderhoudsploeg van Hercules-Zaandam centraal in de rubriek in de Schijnwerpers.  Elke maandag en donderdag komt er op het complex van Hercules-Zaandam een groep vrijwilligers bij elkaar om de nodige klus- en schoonmaakwerkzaamheden te verrichten.

Lees meer »

De Dagploeg van RCZ

Vandaag staat de Dagploeg van RCZ centraal in de rubriek in de Schijnwerpers.  Elke maandag, woensdag- en vrijdagmiddag komt er op het complex van RCZ een groep vrijwilligers bij elkaar om de nodige klus- en schoonmaakwerkzaamheden te verrichten.

Lees meer »

De werkersploeg van Saenden

Alweer het derde deel van de rubriek "in de Schijnwerpers", met deze week de Werkersploeg van Saenden. Elke maandag -en donderdag komt een groep vrijwilligers bij elkaar om de nodige klus- en schoonmaakwerkzaamheden op het complex te verrichten.

Lees meer »

De Mopperploeg van Zaanlandia

Nadat vorige week de werkersploeg van KFC de spits afbeet, is het deze keer de beurt aan de Mopperploeg van Zaanlandia om in de Schijnwerpers te staan. Elke maandag -en vrijdagochtend komt een groep vrijwilligers bij elkaar om de nodige werkzaamheden op het complex te verrichten.

Lees meer »

de Werkersploeg van KFC

Als eerste in de reeks was het vandaag de beurt aan de Werkersploeg van KFC. De Werkersploeg van KFC bestaat uit voornamelijk gepensioneerden die doordeweeks elke ochtend op het complex aanwezig zijn om diverse klussen en/of opruimwerkzaamheden te verrichten.

Lees meer »