Voetbal Varia heeft niet alleen aandacht voor de trainers en voetballers maar gaat ook op zoek naar de vrijwilligers en verhalen achter de schermen.  Het is soms zo vanzelfsprekend dat bijvoorbeeld het complex er goed bij ligt, dat een toernooi soepel verloopt of dat een activiteit goed georganiseerd is. Maar hier gaat veel werk van vrijwilligers inzitten, die misschien niet altijd de nodige aandacht krijgen. Ook al is dat voor deze clubmensen meestal niet de drijfveer, Voetbal Varia zet deze vrijwilligers toch graag (extra) in de Schijnwerpers!  

 

De zaterdag commissie van zvv Zaanlandia

Ondanks dat er ook zvv Zaanlandia weer veel wedstrijden, in verband met de corona, verplaatst of afgelast waren, was het zaterdag evengoed nog erg bedrijvig op sportpark Oostzijderveld. De club kon daarbij weer rekenen op een groepje vrijwilligers die aanwezig waren om alles voor te bereiden en/of in goede banen te leiden. 

Lees meer »

Groote Koogsche Toernooi KFC

Afgelopen weekend werd bij KFC weer het jaarlijkse Groote Koogsche Toernooi georganiseerd. Het Toernooi geldt al jarenlang voor veel trainers/teams en voetballiefhebbers als "officieuze" seizoensopening. Terwijl de hoofdrolspelers op vrijdagavond en zondagmiddag op het veld uitmaakten wie er dit jaar met de wisselbeker vandoor ging, was het toernooi niet mogelijk geweest met de inzet van de vrijwilligers achter de schermen. 

Lees meer »

Saense Football Clinics zvv Zaandijk

Gisteren werd bij zvv Zaandijk de eerste Saense Football Clinics van deze zomer vakantie georganiseerd. Drie woensdagen op een rij vermaken leden en niet -leden van 4 tot 17 jaar zich met allerlei voetbalactiviteiten en diverse voetbal spelletjes. 

Lees meer »