Helaas is het seizoen met de komende winterstop door de coronamaatregelen nog niet op de spreekwoordelijke helft, maar het is wél een mooi moment om met de trainers de prestaties / ontwikkelingen van de teams te bespreken. Presteren de teams onder of boven verwachting en wanneer is het seizoen "geslaagd"? Maar ook hoe gaan de teams om met deze (voor de meeste teams) competiteloze periode en hoe bereiden de teams zich voor op het restant van de competitie.  

 

Guillaume Groot gaat nog voor het maximale met KFC

De komende periode zullen er van de Zaanse standaard teams bij de heren en vrouwen  een kleine "tussenrapport" gemaakt worden door de trainers of een andere directe betrokkene. Guillaume Groot, hoofdtrainer van KFC  en jeugdtrainer van KFC JO12.1 komt vandaag aan het woord

Lees meer »

Blauw Wit W. gaat nog voor top 5 plek dit seizoen

De komende periode zullen er van de Zaanse standaard teams bij de heren en vrouwen  een kleine "tussenrapport" gemaakt worden door de trainers of een andere directe betrokkene. Vandaag bijt Pieter van Netten, trainer van Blauw Wit W., de spits af in deze nieuwe rubriek.

Lees meer »