Home » Hercules Zaandam VR van Cor Noordenbos herstelt zich knap

Hercules Zaandam VR van Cor Noordenbos herstelt zich knap

Gepubliceerd op 12 december 2021 om 19:13

De komende periode zullen er van de Zaanse standaard teams bij de heren en vrouwen  een kleine "tussenrapport" gemaakt worden door de trainers of een andere directe betrokkene.

 

Cor Noordenbos is bezig aan het tweede seizoen bij Hercules Zaandam en beleefde met zijn team een zeer moeizame start van het seizoen. Niet alleen moest hij meerdere nieuwe speelsters inpassen, ook had de ploeg wekelijks te maken met veel blessure gevallen. Terwijl de speelsters nog aan elkaar moesten wennen, speelden we noodgedwongen ook nog eens bijna elke week in een andere samenstelling. Dat heeft zeker invloed gehad op onze prestaties en ook punten gekost.  In de eerste 6 wedstrijden wisten we alleen tegen ADO'20 een punt te pakken en stonden we stijf onderaan.

 

Gelukkig bleef de sfeer binnen de ploeg heel erg goed en stroomt de ziekenboeg inmiddels langzaam wat leger. De laatste drie wedstrijden hadden we ook een iets minder zwaar  programma en daarin wisten we knap de volle 9 punten te pakken, waardoor we tenminste wat gestegen zijn in de competitie. Aan de ene kant zou je kunnen zeggen dat de winterstop op een vervelend moment komt, aangezien we net in onze rite komen. Maar aan de andere kant hebben de speelsters na een intensieve eerste seizoenshelft,  deze komende periode van rust echt nodig om goed te kunnen herstellen.  

 

Hopelijk kunnen we na de winterstop weer gewoon trainen en kunnen we ons optimaal voorbereiden op de hervatting van de competitie. We starten meteen met een mooie Zaanse derby bij vv Assendelft. Als iedereen fit raakt en blijft, moet het zeker lukken om alsnog in de middenmoot te eindigen en dan hebben we het uiteindelijk goed gedaan, zeker als je ziet hoe we gestart zijn. Het is in ieder geval sowieso belangrijk voor Hercules Zaandam dat we in die 4e klasse blijven, want voor de komende jaren komt er een talentvolle lichting meiden aan uit de MO19. Het zou mooi zijn als ze op goed niveau kunnen instromen en met hun een sterke en brede selectie kunnen creëren. 

 

Stand Hercules Zaandam VR in 4e klasse B zondag

 

Lees ook: Deel 1 Blauw Wit W. Deel 2 RCZ VR Deel 3 zvv Zaandijk Deel 4 WSV'30 (zat) Deel 5 Hercules Zaandam VR Deel 6 vv Assendelft Deel 7 Saenden Deel 8 KFC Deel 9 ZCFC VR  Deel 10 FC Zaandam Deel 11 Rood Wit Zaanstad (zat)  Deel 12 Fortuna W. (zon) Deel 13 vv Assendelft VR  Deel 14 SVA Assendelft Deel 15 WSV'30 VR Deel 16 vv Jisp Deel 17 KFC VR (zat) Deel 18 vvv Westzaan Deel 19 Saenden VR Deel 20 Sp.Krommenie  Deel 21 Rood Wit Zaanstad (zon) Deel 22 Hercules Zaandam  Deel 23 WSV'30 (zon) Deel 24 RCZ (zat) Deel 25 KFC VR (zon) Deel 26 zvv Zaandijk VR (zon)

 

 


«   »