Home » Rob Hersche verwacht WSV'30 uiteindelijk toch in linker rijtje

Rob Hersche verwacht WSV'30 uiteindelijk toch in linker rijtje

Gepubliceerd op 7 januari 2022 om 16:14

Deze periode zullen er van de Zaanse standaard teams bij de heren en vrouwen  een kleine "tussenrapport" gemaakt worden door de trainers of een andere directe betrokkene.

 

Rob Hersche is bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij WSV'30 en in tegenstelling tot zijn eerste twee seizoenen verloopt deze teleurstellend voor de ploeg uit Wormer. Toen ik aantrad bij de club, speelde het eerste elftal nog in de vierde klasse. We wisten in het eerste jaar meteen te promoveren en dat we deden ook nog eens zonder maar één nederlaag te incasseren.

 

We wisten deze goede vorm door te trekken naar de voorbereiding op het tweede seizoen en schreven, ondanks de sterke bezetting, het toernooi van KFC en ons eigen toernooi op onze naam. Ook de start van de competitie was veelbelovend en we stonden op een 2e plek in de 3e klasse voordat de corona een einde maakte aan de competitie.  

 

Na bijna een heel seizoen niet gespeeld te hebben, moesten wij net als alle andere teams eigenlijk weer opnieuw beginnen. Het was dan ook lastig om een inschatting te maken, waar we dit seizoen in deze competitie zouden kunnen/moeten staan. Misschien hebben we daarbij té veel gekeken naar de eerdere prestaties en waren de verwachtingen daardoor dan ook (te) hooggespannen.

 

Maar ook de tegenstanders gingen ons zien als een outsider voor het kampioenschap en paste daar soms ook hun spel op aan. Met die nieuwe rol hebben we niet goed kunnen omgaan, mede ook doordat we het gehele seizoen steeds met verschillende blessures te kampen hebben gehad. We beschikken niet over een hele brede selectie en daardoor moesten we elke week met een ander elftal spelen. De automatismen die we de vorige seizoenen wel hadden, ontbraken dan ook om op terug te kunnen vallen. 

 

Ondanks dat we nu op een twaalfde plek zijn terug te vinden met maar 6 punten uit 8 wedstrijden, ben ik ervan overtuigd dat als we compleet kunnen blijven we evengoed nog in het linker rijtje zullen eindigen. En dan kunnen we alsnog van een geslaagd eerste complete seizoen in de 3e klasse spreken. Het is dan ook jammer dat we ons trainingskamp hebben moeten annuleren vanwege de geldende maatregelen, maar we zullen er alles aan doen om evengoed een zo'n goed mogelijke voorbereiding te organiseren, zodat we klaar zijn voor de herstart van de competitie

 

Stand WSV'30 in de 3e klasse B zondag

 

Lees ook: Deel 1 Blauw Wit W. Deel 2 RCZ VR Deel 3 zvv Zaandijk Deel 4 WSV'30 (zat) Deel 5 Hercules Zaandam VR Deel 6 vv Assendelft Deel 7 Saenden Deel 8 KFC Deel 9 ZCFC VR  Deel 10 FC Zaandam Deel 11 Rood Wit Zaanstad (zat)  Deel 12 Fortuna W. (zon) Deel 13 vv Assendelft VR  Deel 14 SVA Assendelft Deel 15 WSV'30 VR Deel 16 vv Jisp Deel 17 KFC VR (zat) Deel 18 vvv Westzaan Deel 19 Saenden VR Deel 20 Sp.Krommenie  Deel 21 Rood Wit Zaanstad (zon) Deel 22 Hercules Zaandam  Deel 23 WSV'30 (zon) Deel 24 RCZ (zat) Deel 25 KFC VR (zon) Deel 26 zvv Zaandijk VR (zon)

 


«   »