Voetbal Varia is sinds eind oktober 2020 een voetbalplatform dat informatief is over de clubs in de Zaanstreek, maar daarmee ook inspirerend kan zijn voor andere clubs, trainers en voetballiefhebbers.  Voetbal Varia richt zich bij de berichtgeving over de (technische) ontwikkelingen op het gebied van activiteiten, clubinkomsten en beleidszaken vooral op de gehele club en minder op het individu. Voetbal Varia gaat daarvoor zo veel mogelijk zelf in contact met de clubs. Naast aandacht voor de teams (van het 1e elftal tot Walking Football tot aan de mini's) is er ook aandacht voor de vrijwilligers achter de schermen, met bijvoorbeeld een aparte rubriek "In de Schijnwerpers" .

 

Daarnaast voorziet Voetbal Varia in een eventuele extra ondersteuning aan de clubs. Het is onder andere mogelijk om trainer vacatures te plaatsen, oefenwedstrijden te regelen en binnenkort ook om toernooien te promoten en te zoeken.  Daar gaat voor clubs normaal gesproken veel tijd in zitten om te regelen en nu is er al enige voorwerk gedaan. Datzelfde geldt voor het zoeken van passende teamuitjes voor in de voorbereiding of voetbal loze periodes.  Voetbal Varia biedt dan ook een overzicht met teamuitjes die in de (regio van de) Zaanstreek georganiseerd kunnen worden.    

 

Wat kan Voetbal Varia bieden?

  • Bij ingang samenwerking komt er een aankondiging op de website en social media kanalen
  • Een aparte pagina op de website met info over het teamuitje en links naar de website en social media kanalen
  • Wekelijks staat er een algemene advertentielogo voor alle teamuitjes in de nieuwsbrief
  • Om de 4 weken komt er een algemene aankondiging voor alle teamuitjes op de social media kanalen  
  • Doelgroep / volgers is een mix van bestuurders, trainers/begeleiders, ouders en voetballiefhebbers

 

Geïnteresseerd in een eventuele samenwerking en/of de voorwaarden, vul dan onderstaand formulier in. Er zal dan zsm contact worden opgenomen.