Ook Ledsvoetbal Cup bij KFC groot succes!

Gepubliceerd op 19 februari 2023 om 14:50

Na de eerdere succesvolle editie in januari bij RKEDO, stond zaterdagavond de Ledsvoetbal Cup op het programma bij gastheer KFC.

 

In december werd deze editie nog afgelast ivm de weersomstandigheden, maar gisteravond konden 20 teams van 11 verschillende clubs (eindelijk) genieten van een spectaculair teamuitje in toernooivorm. 

 

De O08 t/m O10 teams waren zo veel mogelijk op gelijkwaardig niveau ingedeeld en speelden meerdere wedstrijdjes, waarbij alleen het speelveld, de shirts en de bal waren verlicht. Het was voor spelertjes nog wel even wennen dat met voetballen in het donker, tactiek en techniek een veel minder grote spelen dan in de (competitie)wedstrijden die ze normaal spelen. Het plezier en sportiviteit staat met de Ledsvoetbal Cup dan ook vooral voorop en daarom worden er bijvoorbeeld ook geen standen bijgehouden. Na afloop was voor alle spelertjes  nog een mooie medaille en zo ging iedereen uiteindelijk als dé kampioen naar huis!

 

Gezien de reacties van de begeleiders, spelers en vele toeschouwers, kan de organisatie in ieder geval terugkijken op weer een geslaagde editie. De eerste plannen voor een Ledsvoetbal Cup in het seizoen 2023/24 zijn dan ook al gemaakt!

 

Tot slot willen we alle deelnemers bedanken voor de sportiviteit en KFC voor alle medewerking en gastvrijheid

 

Ben je nog op zoek naar een leuk jeugdtoernooi ? Ga naar het Toernooioverzicht met meer dan 160 toernooien 

 «