Leds Voetbal, spectaculair teamuitje in het donker!

Gepubliceerd op 3 november 2021 om 09:53

Het is via Voetbal Varia ook mogelijk om leuke teamuitjes in de regio te ontdekken. Deze week is er weer een spectaculair teamuitje voor jong of oud aan het overzicht toegevoegd, namelijk Leds Voetbal!

 

Bij Leds Voetbal worden het veld en de 2 doelen volledig omtrokken door lichtslangen met duizenden lampjes. Elke speler draagt een speciaal gemaakt lichthesje, met 4 led lampjes op de borst en 4 led lampjes op de rug en ook de bal wordt met led verlicht. 

 

Leds Voetbal kan je gewoon op een (kunstgras) voetbalveld maar ook indoor spelen. Buiten kan er alleen gespeeld worden bij droog weer, wind, vorst of mist zijn geen beperkingen. Leds Voetbal speel je op je eigen complex en voor transport en montage wordt gezorgd. 

 

Voetballen in het donker is een teamuitje op je eigen complex met gegarandeerde spektakel! 

 

Als speciale actie om de samenwerking met Leds Voetbal! te starten, kan er deze week bij Voetbal Varia 1 uur Leds Voetbal voor een jeugdteam gewonnen worden. Later deze week meer informatie over deze actie!  

 

Klik hier voor nog meer informatie over Leds Voetbal!


Op de hoogte willen blijven van de (technische) ontwikkeling en activiteiten bij de clubs in de Zaanstreek?!? Of geen belangrijke publicaties van de KNVB meer willen missen?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(info wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »