Annemarie Andrea nieuwe jeugdvoorzitter Blauw Wit W

Vorige maand vond bij Blauw Wit W, met de traditionele Familiedag de afsluiting van het seizoen plaats. Naast het onderlinge voetbaltoernooi en alle bijkomende gezelligheid, werd er ook stil gestaan bij enkele bestuurlijke wisselingen binnen de club. Zo is Annemarie Andrea benoemd tot nieuwe jeugdvoorzitter en zal ook Ab ten Broek en Jeffrey van Galen toetreden tot het jeugdbestuur.  

Lees meer »

Overschrijvingen Zaterdag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zaterdag-selecties die tot nu toe bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zondag-selecties)

Lees meer »

Familietoernooi Blauw Wit W groot succes

Zoals bij veel clubs, stond het afgelopen weekend ook bij Blauw Wit W in teken van een gezellige afsluiting van het seizoen. Volgens al jarenlange traditie werd op het complex het Blauw Wit Familietoernooi gespeeld. Een Toernooi waren al weken naar uitgekeken wordt binnen de club en ook dit jaar viel er  weer een groot aantal deelnemende teams te noteren. 

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Geslaagd Darttoenooi bij Blauw Wit W

Afgelopen vrijdag  vond bij Blauw Wit W een darttoernooi plaats. Het toernooi zou eerst in december gespeeld worden, maar werd uitgesteld ivm de WK wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Argentinië. 

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Blauw Wit W verlengt contract met Larbi Loukou

Tijdens het trainingskamp in Sevilla heeft het bestuur van CVV Blauw-Wit aan de selectie bekend gemaakt dat ook volgend seizoen Larbi Loukou de hoofdtrainer van de club is. De Zaanse trainer gaat op voor zijn tweede seizoen bij de West-Knollendammers.

Lees meer »

Blauw Wit W bereidt zich weer voor in Spanje

Na een goed begin van de competitie met 10 punten uit 5 wedstrijden is Blauw Wit W de laatste weken voor de winterstop flink weggezakt. In de laatste 5 wedstrijden werd er alleen nog maar punten gepakt tegen het puntloze RCZ (zat). De ploeg van Larbi Loukou is dan ook inmiddels terug te vinden op de 8e plek in de 4e klasse zaterdag

Lees meer »