Succesvolle samenwerking Blauw Wit W en Pieter van Netten stopt

Gepubliceerd op 18 december 2021 om 12:09

De samenwerking tussen CVV Blauw-Wit (W) en haar hoofdtrainer Pieter van Netten komt aan het eind van dit lopende voetbalseizoen tot een einde. Dat hebben en bestuur en de trainer in goed onderling overleg besloten. Aan het eind van deze jaargang heeft Van Netten er vier jaar opzitten bij de zaterdag vierdeklasser.


Club en trainer kijken terug op een fijne samenwerking
Van Netten werd 4 jaar geleden aangesteld toen het selectievoetbal bij CVV Blauw-Wit (W) op een dieptepunt beland was. Zowel qua samenstelling van de selectie als de resultaten was er een negatieve tendens en dus kreeg de trainer de uitdagende taak om die ontwikkeling te keren. Daarin is de oefenmeester ruimschoots geslaagd. Vanaf het moment van aanstelling heeft Van Netten zich ingezet voor het bestuurlijke plan Blauw-Wit 2020 met goede resultaten als gevolg. Zowel in selectie-omvang als in sportieve prestaties is de club gegroeid en een stuk gezonder dan voor zijn aanstelling.

 

Reden voor de club om toch de horizon te verbreden is dat men het tijd acht voor een frisse wind. Bestuurslid  Remco van Houten, belast met de Commissie Voetbal Technische Zaken, daarover: “Wij hebben veel aan Pieter te danken. Zijn tomeloze inzet heeft ertoe geleid dat wij inmiddels weer een ons toontje kunnen meeblazen in de vierde klasse. Maar na vier jaar is het altijd de vraag of er nog rek zit in de samenwerking”. Zowel club als trainer zijn van mening dat het voor beide partijen na vier mooie jaren goed is om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Pieter van Netten: “Ik ben onwijs trots op wat wij de afgelopen vier jaar bereikt hebben. Met een grote club mensen hebben wij ons hard gemaakt om Blauw-Wit weer gezicht te geven en dat is mijns inziens gelukt. Ik gun de club in de toekomst het allerbeste en voor mezelf kijk ik vooruit en hoop ik nog een mooie nieuwe uitdaging te vinden”.

 

CVV Blauw-Wit (W) gaat op zoek naar een vervanger
De Zaanse club benut de komende periode om de zoektocht naar een vervanger op te starten. Eventueel geïnteresseerde trainers kunnen zich melden via het mailadres remco@cvvblauw-wit.nl

 

(persbericht Blauw Wit W.)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »