Blauw Wit W. doneert voor Oekraïne

Gepubliceerd op 23 maart 2022 om 20:35

Het bestuur van Blauw Wit W. heeft besloten om een financiële bijdrage te leveren aan de landelijke Giro-555 actie en roept ook haar leden op om deze bijdrage te verhogen.  "Terwijl wij als vereniging na diverse onderbrekingen inmiddels weer in vrijheid ons verenigingsleven inkleuren, wordt het nieuws gedomineerd door beelden van mede-Europeanen die vluchtend hun land achter laten. Helaas is dit sinds de invasie van Rusland in Oekraïne een dagelijks terugkerend beeld. Een situatie die een diepe indruk achterlaat. "

 

€ 750 wordt overgemaakt aan Giro 555, levert u uw statiegeldflessen bij ons in?
Blauw Wit W. wil graag meer zijn dan een voetbalvereniging alleen en de situatie in Oekraïne grijpt hun dan ook aan. Om die reden maakt het bestuur € 750 over aan de landelijke Giro 555-actie. Daarnaast stelt de vereniging ook de opbrengst uit de statiegeldinzameling beschikbaar ter extra aanvulling op dit bedrag. De club roept haar leden ook op om gezamenlijk de verenigingsdonatie op te krikken door onder andere de statiegeldflessen in te leveren op de club in de daarvoor speciale container.

 

Lees ook: vv Assendelft staat achter Oekraïne

 

(bron Blauw Wit W.)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »