Blauw Wit MO 15 beloond voor inzet en enthousiasme

Gepubliceerd op 28 april 2022 om 09:41

Met maar 2 overwinningen in 18 wedstrijden en inmiddels al meer dan 120 doelpunten tegen, kan er rustig gesteld worden dat Blauw Wit W. MO15-1 een zeer zwaar seizoen beleefd. Waar bij de meeste teams en/of speelsters normaal gesproken de motivatie, enthousiasme en plezier gedurende het seizoen minder zou worden, is dat bij dit team niet het geval.

 

Elke training en elke wedstrijd beginnen ze weer volle moed, geven ze alles en beleven ze met elkaar (evengoed) heel veel plezier. De begeleiding wilde ze dan ook belonen voor deze positieve instelling en nadat ze eerder al gingen Lasergamen, kregen ze afgelopen maandag een speciale training voorgeschoteld. Via de contacten van voorzitter Oscar de Vries, kwam namelijk oud prof van oa FC Groningen, ADO Den Haag en RKC, Yuri Cornelisse een gasttraining geven.

 

Niet alleen de meiden vonden de training een erg leuke afwisseling, ook de begeleiders kregen deze avond weer nieuwe inzichten qua oefenstof op het gebied van techniek en voetenwerk. Tijdens de training raakte Yuri Cornelisse ook al onder de indruk van het fanatisme en het onderlinge plezier van de meiden, dus los van de resultaten staat dit team met elkaar nog enkele leuke slotweken van het seizoen te wachten. 

 


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »