Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Pittige oefenwedstrijden voor Fortuna W. (zat) in winterstop

Voor het ambitieuze zaterdagteam van Fortuna W. is de eerste seizoenshelft goed verlopen. De promovendus staat op dit moment dan ook op een 2e plek in de 3e klasse zaterdag. Het team van trainers Marcel Blank en Geert Rol behaalden 23 punten uit 11 wedstrijden. Daarnaast is Fortuna W. (zat) ook nog steeds actief in de Districtsbeker en in de 3e ronde van de KO fase speelt het tegen DHSC uit Utrecht  (zie loting)

Lees meer »

Alle finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Vanavond werd de 2e avond van het Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer gespeeld. De teams in Poule 3 en 4 kwamen in actie en Fortuna W., SVA, Hercules Zaandam en WSV'30 (zon) plaatsten zich voor de finaleavond aanstaande vrijdag. Zij voegen zich bij KFC, FC Zaanstreek, RCZ en Rood Wit Z die zich vorige week al plaatsten (klik hier voor alle uitslagen)

Lees meer »

Ook Fortuna W. gaat in de winterstop richting Spanje

Fortuna W. kende tot nu toe een wisselvallig verloop van de 1e seizoenshelft, waarbij de resultaten soms achterbleven bij het getoonde veldspel. De ploeg van René van Elsland, die bezig is aan zijn laatste seizoen bij Fortuna W. , staat in de 1e klasse met 16 punten uit 11 wedstrijden op een 9e plek. In de Districtsbeker is Fortuna W. doorgedrongen tot de 3e ronde van de KO fase, waarin het zal uitkomen tegen 4e Divisionist Swift (zat) (zie loting)

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »

Fortuna Wormerveer zoekt trainers JO14.3 en JO14.4

Fortuna Wormerveer zoekt per direct jeugdtrainers voor de JO14.3 en JO14.4. Deze groepen trainen samen op woensdag- en vrijdagavond en bestaan uit enthousiaste spelers die zich volledig inzetten voor het team. De opkomst is dan ook elke training hoog en de onderling spelvreugde groot. Begeleiding tijdens de wedstrijden is niet verplicht

Lees meer »