Corina Dekker nieuwe HJO bij Fortuna Wormerveer

Bij Fortuna Wormerveer is men er na het langjarige verblijf van Marcel Blank als Hoofd Jeugd Opleiding in geslaagd een passende opvolger te vinden. In Corina Dekker start een gepassioneerde voetbalster met een uitdagende taak. Zij is geen vreemde voor de club, aangezien ze als speelster en trainster eerder actief was bij WFC.

Lees meer »

Programma voorbereiding Fortuna Wormerveer

Ook eersteklasser Fortuna Wormerveer begint volgende week aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Voor de selectie, waarin veel mutaties hebben  plaats gevonden, zal zaterdag 12 augustus de eerste training op het programma staan. Verder heeft de nieuwe hoofdtrainer Alex Geernaert voor zijn spelers maar liefst 5 oefenwedstrijden gepland, waaronder een wedstrijd tegen Jong FC Volendam.

Lees meer »

Genieten bij 123inkt.nl Zaanstad PupCup voor JO07

Zaterdag was niet alleen de finaledag van de FEBO Zaanstad Cup, ook werd de 123inkt.nl Zaanstad PupCup voor de JO07 gespeeld. Zes Zaanse teams beleefden een topdag met onder andere veel toeschouwers, een Freestyle-show en een finale op het hoofdveld.

Lees meer »

Overschrijvingen Zaterdag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zaterdag-selecties die tot nu toe bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zondag-selecties)

Lees meer »

Overschrijvingen Zondag selecties '23/'24

15 juni is de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zondag-selecties die tot nu toe bij Voetbal Varia bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zaterdag-selecties)

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

PSV wint Internationaal Toernooi Fortuna Wormerveer

Onder schitterende omstandigheden en heel veel publieke belangstelling wisten de jonge talenten van PSV het Internationale JO09 Toernooi van Fortuna Wormerveer te winnen. Nadat ze de kwart en halve finale doorkwamen via penalty's, waren ze in de finale met 4-0 te sterk voor Ajax, dat tot dan toe misschien wel de meeste indruk had gemaakt. 

Lees meer »