Ook Fortuna W. gaat in de winterstop richting Spanje

Gepubliceerd op 22 december 2022 om 11:35

Fortuna W. kende tot nu toe een wisselvallig verloop van de 1e seizoenshelft, waarbij de resultaten soms achterbleven bij het getoonde veldspel. De ploeg van René van Elsland, die bezig is aan zijn laatste seizoen bij Fortuna W. , staat in de 1e klasse met 16 punten uit 11 wedstrijden op een 9e plek. In de Districtsbeker is Fortuna W. doorgedrongen tot de 3e ronde van de KO fase, waarin het zal uitkomen tegen 4e Divisionist Swift (zat) (zie loting)

 

In de 1e klasse is er sprake van een grote middenmoot waarbij Fortuna W. maar 2 punten achterstaat op de nummer 4 IVV, al hebben zij nog wel een wedstrijd tegoed. Tegelijkertijd is de voorsprong op de nummer 10 LSVV ook maar 3 punten en die plek speelt aan het einde van het seizoen nacompetitie. Ondanks dat de verwachting is dat Fortuna W. naar boven zal kunnen kijken, blijft het dus evengoed oppassen in de 2e seizoenshelft

 

Fortuna W. begint in 2023 op maandag 2 januari meteen al aan de voorbereiding met de eerste training. Een paar dagen later gaat de selectie van zaterdag 7 januari tot en met dinsdag 10 januari richting Spanje voor een trainingskamp in Valencia. Op 14 januari speelt de ploeg dan nog een oefenwedstrijd tegen BOL voordat op zondag 22 januari de competitie wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter FC Uitgeest. 

 

Stand en programma Fortuna W.  in 1e klasse A zondag

 

Klik hier voor alle eerdere berichten mbt Fortuna W.

 

foto Fortuna W


«   »