Nieuw gebouw voor Verantwoord Bewegen bij Fortuna W.

Gepubliceerd op 12 mei 2022 om 20:43

Afgelopen periode is er op het complex van Fortuna W. hard gewerkt aan een compleet nieuw fysio-ruimte nabij de Mini-Arena. Verantwoord Bewegen dat ook gevestigd was in de oude ruimte zal zijn intrek in dit nieuwe gebouw gaan nemen.

 

Deze "vernieuwde" samenwerking voor de komende 8 jaar is nu ook bekrachtigd door Fortuna W. voorzitter Joost Cornelissen en Milko Kop namens Verantwoord Bewegen, dat al 30 jaar sponsor is van Fortuna W.


Milko Kop: "wij regelen de sportverzorging op dinsdag- en donderdagavond, we houden een gratis blessure spreekuur en we doen aan blessure preventie bij de jeugd. Daarbij maakten we altijd gebruik van het z.g. massagehok bij de Mini Arena. Deze ruimte was echter dringend aan een renovatie toe. En toen is het plan geboren dat Fortuna er voor nieuwbouw ging zorgen en wij als Verantwoord Bewegen een langdurige huurovereenkomst zouden aangaan. Fortuna wordt dus onze nieuwe locatie in Wormerveer en natuurlijk blijven wij ook als sponsor van Fortuna de komende jaren actief.’ 

Voorzitter Joost Cornelissen: ‘Verantwoord Bewegen zal gebruik kunnen maken van de nieuwe ruimte en een veld + kleedkamer en douche. Dat geheel zal ook overdag voor algemene cliënten gebruikt gaan worden en daarnaast vanzelfsprekend voor de behandeling van Fortunezen.  Het is voor beiden duidelijk een win/win situatie"

 

(bron/foto's Fortuna W. )


«   »