Geert Rol volgend seizoen trainer Fortuna W. (zat)

Gepubliceerd op 2 maart 2022 om 20:43

Geert Rol zal met ingang van komend seizoen als trainer van Fortuna W. (zat) aan de slag gaan. Met 253 wedstrijden en maar liefst 93 doelpunten in het vlaggenschip van de club, is Geert Rol zeker geen onbekende. 

 

Na zijn actieve Fortuna W. periode keerde Geert Rol als speler/trainer terug bij vv Knollendam, waar hij ook gevoetbald heeft. Na zijn vv Knollendam periode is Geert Rol nu twee jaar trainer bij zondag vierdeklasser Kwiek'78 in Avenhorn .

 

Tijdens de oefencampagne in de coronaperiode speelde Kwiek'78 tegen Fortuna W. (zat) en raakte de trainer in gesprek met de huidige trainer Marcel Blank. Het balletje ging zogezegd rollen en deze week is uit dat gesprek en overleg naar voren gekomen dat Geert Rol komend seizoen aan de slag gaat in Wormerveer.

 

Geert Rol: "De gesprekken met Marcel Blank verliepen voorspoedig. ‘Na zijn eerste vraag of wij eens konden praten over een technische rol bij Fortuna kwamen we er snel uit. Samen gaan we straks aan de slag. Marcel heeft als Hoofd Jeugd Opleiding al een flink takenpakket. Deze opzet maakt ons flexibel. Voor mij is het een prachtige uitdaging in ieder geval.’

 

De ambities van Fortuna  W. zijn bekend, het zaterdag team moet omhoog. ‘Als je ziet hoeveel talent er op doorbreken staat gaat er een mooie periode aanbreken. De plannen zijn in ieder geval prima. Dit seizoen zal De Volewijckers wel met de titel aan de haal gaan in de vierde klasse. Een periodetitel is echter een prima optie. Meedoen om promotie via de nacompetitie biedt mogelijkheden. Zeker gezien de aanwezige kwaliteit moet dat goed kunnen worden afgerond.’ ​

Op de foto heet Hakan Senyurek trainer Geert Rol van harte welkom terug bij Fortuna W.

 

(bron/foto Fortuna W.)


Niets willen missen van alle (technische) ontwikkelingen en activiteiten bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de publicaties van de KNVB. Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia«   »