Benoeming Lid van Verdienste en Erelid bij Fortuna W

Gepubliceerd op 16 februari 2022 om 20:43

Gisteravond werd bij Fortuna W. de jaarlijkse ALV gehouden . Naast de gebruikelijke agendapunten over alle ontwikkelingen binnen de club werden er ook twee leden in het zonnetje gezet voor hun enorme inzet bij de club.

 

In dit geval kon er gerust gesproken worden van twee heel bijzondere leden, die de achterliggende jaren heel veel hebben gedaan waardoor mede de club enorm is gegroeid. Jefke Plasmeijer en Mark Smit werden benoemd tot respectievelijk Lid van Verdienste en Erelid.

 

Jefke Plasmeijer was al eerder teruggetreden als bestuurslid en kon nu pas officieel worden uitgeluid. Een mooi moment om hem de versierselen van Lid van Verdienste uit te reiken en zijn vrouw Cilla te voorzien van een fraaie bos bloemen voor al de tijd die zij haar man aan de club liet besteden.

 

Mark Smit groeide de afgelopen jaren uit tot een geweldige penningmeester. Onder toeziend oog van zijn echtgenote Debbie en zoon Jesper kreeg Mark de bijpassende versierselen uitgereikt van voorzitter Joost Cornelissen en vanzelfsprekend was er voor Debbie ook een fraaie bos bloemen. 

 

Foto's: Mark Smit (l) en Jefke Plasmeijer (r) gehuldigd door voorzitter Joost Cornelissen

 

(bron/foto's Fortuna W.


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »