18 mei Oranjefestival bij Fortuna W.

Gepubliceerd op 11 mei 2022 om 16:29

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden tussen de 4 en 12 jaar de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert Fortuna Wormerveer op woensdag 18 mei tussen 16 en 19 uur een uniek Oranjefestival op het Watering sportpark van Fortuna Wormerveer aan de Esdoornlaan.

Het programma van woensdag 18 mei ziet er als volgt uit:
Kinderen tussen de 4 en 7 jaar gaan van 16.00 tot 17.30 uur aan de slag met voetbalactiviteiten
Kinderen tussen de 8 en 12 jaar gaan van 17.30 tot 19.00 uur aan de slag met voetbalactiviteiten.  
 
Oranjefestival
Fortuna Wormerveer werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival nauw samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende Women’s EURO2022, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen.
 
Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Klik hier om aan te melden voor het Oranjefestival

 


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »