Ajax Clinics bij Fortuna W.

Gepubliceerd op 23 september 2021 om 21:48

Dinsdag 19 oktober vindt er een Ajax-Clinic plaats bij Fortuna W.! Iedereen tussen de 6 en 16 jaar oud en graag een dag wil trainen als Daley Blind, Sherida Spitse of Ryan Gravenberch kan zich opgeven voor deze Clinic. 

 

Tijdens de Ajax Clinic in de herfstvakantie staat het thema Samenwerken centraal. In de ochtend wordt er gestart met techniektraining en vervolgens wordt de technische vaardigheden toe gepast in oefeningen waarbij het samenwerken nadrukkelijk naar voren komt.

Daarbij kan gedacht worden aan pass & trap, een overtal uitspelen en verschillende partijvormen. Alle deelnemers worden ingedeeld in een team op basis van leeftijd en niveau. Het is de bedoeling om met dit team zo goed mogelijk samen te werken, zodat je aan het eind van de dag kans kan maken om Team van de Dag te worden!

Voor meer informatie of om op te geven, ga naar de website van Fortuna W.  

 

(bron Fortuna W.)Mis niets van de (technische) ontwikkelingen en activiteiten van de Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de publicaties van de KNVB. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)


«   »