Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Jeugdtrainers Hercules Zaandam op bezoek bij AZ

Vrijdagavond waren de jeugdtrainers van Hercules Zaandam op bezoek bij de jeugdafdeling van AZ. Op het jeugdcomplex van AZ in Wijdewormer begon het programma met het volgen van de training van AZ O11/O12. Na de training volgde een presentatie van een aantal jeugdtrainers van AZ. Daarin werden uitgelegd op welke manieren en op welke aspecten, AZ de jeugd opleiden.

Lees meer »

Eric Heerings en Hercules Zaandam jaar langer door

Hoofdtrainer Eric Heerings blijft ook seizoen 2023-2024 aan als kapitein op het vlaggenschip van Hercules Zaandam. Selectie, Technische commissie en bestuur zijn daar enorm blij mee. Daarmee verbindt Eric Heerings zich voor het derde seizoen aan de 3e klasser.

Lees meer »

Alle finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Vanavond werd de 2e avond van het Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer gespeeld. De teams in Poule 3 en 4 kwamen in actie en Fortuna W., SVA, Hercules Zaandam en WSV'30 (zon) plaatsten zich voor de finaleavond aanstaande vrijdag. Zij voegen zich bij KFC, FC Zaanstreek, RCZ en Rood Wit Z die zich vorige week al plaatsten (klik hier voor alle uitslagen)

Lees meer »

Toernooideelname Hercules Zaandam in winterstop

Hercules Zaandam beleefde een zeer wisselvallige 1e seizoenshelft van de competitie in de 3e klasse zondag. Een goede start van de competitie met 9 punten uit 4 wedstrijden, werd gevolgd met een slechte serie van 3 duels waarin maar 2 punten gehaald en de ploeg zelfs wegzakte naar een plek in de middenmoot. De laatste 3 wedstrijden voor de winterstop werden echter weer geworden, waardoor het team van trainer Eric Heerings inmiddels terug te vinden is op een 3e plek met 20 punten uit 10 wedstrijden.

Lees meer »

Zeer geslaagde 1e Walking Football Cup

Vrijdagochtend werd er op het complex van Hercules Zaandam de Walking Football Cup gespeeld. De Cup werd voor eerste keer gehouden en werd georganiseerd door Sportbedrijf Zaanstad. Uiteindelijk hadden zich ruim 40 deelnemers opgegeven die verdeeld waren over 6 teams.

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »

Walking Football (60+) bij Hercules Zaandam

Elke week op vrijdagochtend vanaf ongeveer 10 uur spelen er 8-9 spelers en speelsters Walking Football bij Hercules Zaandam. Onder leiding van Bert van Tongeren wordt er dan ruim een uur lang in diverse partijvormen gevoetbald. De basisregels bij het Walking Football zijn daarbij dat er niet gerend mag worden, geen slidings gemaakt mogen worden en dat de bal niet boven heuphoogte mag uitkomen.

Lees meer »

Kampioenen 1e fase competitie

Het seizoen is nog maar net begonnen of de 1e fase van de competitie is al weer bijna afgelopen en dus worden ook de kampioenschappen beslist. Ook in de Zaanstreek zijn er weer diverse kampioenen die gehuldigd zijn. Hieronder foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »