Ajax-clinics bij Hercules Zaandam

In de zomervakantie van dit jaar keert Ajax terug met een Ajax Camp bij Hercules Zaandam. Na de succesvolle editie van vorig jaar kunnen van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler. 

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Bij de jongste jeugd is het seizoen opgedeeld in 4 fasen, waarbij de teams elke fase weer opnieuw ingedeeld worden zodat iedereen op een gelijkmatig niveau kan voetballen. De korte 3e fase is dit weekend alweer afgelopen, voordat de voorjaarsvakantie begint. Ook in de Zaanstreek zijn er meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Jeugdtrainers Hercules Zaandam op bezoek bij AZ

Vrijdagavond waren de jeugdtrainers van Hercules Zaandam op bezoek bij de jeugdafdeling van AZ. Op het jeugdcomplex van AZ in Wijdewormer begon het programma met het volgen van de training van AZ O11/O12. Na de training volgde een presentatie van een aantal jeugdtrainers van AZ. Daarin werden uitgelegd op welke manieren en op welke aspecten, AZ de jeugd opleiden.

Lees meer »

Eric Heerings en Hercules Zaandam jaar langer door

Hoofdtrainer Eric Heerings blijft ook seizoen 2023-2024 aan als kapitein op het vlaggenschip van Hercules Zaandam. Selectie, Technische commissie en bestuur zijn daar enorm blij mee. Daarmee verbindt Eric Heerings zich voor het derde seizoen aan de 3e klasser.

Lees meer »

Alle finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Vanavond werd de 2e avond van het Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer gespeeld. De teams in Poule 3 en 4 kwamen in actie en Fortuna W., SVA, Hercules Zaandam en WSV'30 (zon) plaatsten zich voor de finaleavond aanstaande vrijdag. Zij voegen zich bij KFC, FC Zaanstreek, RCZ en Rood Wit Z die zich vorige week al plaatsten (klik hier voor alle uitslagen)

Lees meer »

Toernooideelname Hercules Zaandam in winterstop

Hercules Zaandam beleefde een zeer wisselvallige 1e seizoenshelft van de competitie in de 3e klasse zondag. Een goede start van de competitie met 9 punten uit 4 wedstrijden, werd gevolgd met een slechte serie van 3 duels waarin maar 2 punten gehaald en de ploeg zelfs wegzakte naar een plek in de middenmoot. De laatste 3 wedstrijden voor de winterstop werden echter weer geworden, waardoor het team van trainer Eric Heerings inmiddels terug te vinden is op een 3e plek met 20 punten uit 10 wedstrijden.

Lees meer »

Zeer geslaagde 1e Walking Football Cup

Vrijdagochtend werd er op het complex van Hercules Zaandam de Walking Football Cup gespeeld. De Cup werd voor eerste keer gehouden en werd georganiseerd door Sportbedrijf Zaanstad. Uiteindelijk hadden zich ruim 40 deelnemers opgegeven die verdeeld waren over 6 teams.

Lees meer »