Overschrijvingen Zondag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zondag-selecties die tot nu toe bij Voetbal Varia bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zaterdag-selecties)

Lees meer »

Hercules Zaandam versterkt zich met Emre Bilgin

Het lukte Hercules Zaandam ook dit seizoen niet om via de nacompetitie promotie af te dwingen. Afgelopen weekend was Always Forward in de 2e ronde van de nacompetitie met 3-0 te sterk voor de Zaandammers, waardoor de ploeg van Eric Heerings ook volgend seizoen zal uitkomen in de 3e klasse. 

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Ajax-clinics bij Hercules Zaandam

In de zomervakantie van dit jaar keert Ajax terug met een Ajax Camp bij Hercules Zaandam. Na de succesvolle editie van vorig jaar kunnen van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler. 

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Bij de jongste jeugd is het seizoen opgedeeld in 4 fasen, waarbij de teams elke fase weer opnieuw ingedeeld worden zodat iedereen op een gelijkmatig niveau kan voetballen. De korte 3e fase is dit weekend alweer afgelopen, voordat de voorjaarsvakantie begint. Ook in de Zaanstreek zijn er meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »