Jeugdspelers trainen mee met Selectie Hercules-Zaandam

Gepubliceerd op 9 april 2021 om 16:20

Binnen sc Hercules Zaandam is het de doelstelling om ieder lid op zijn of haar niveau te kunnen laten sporten. Voor de meer talentvolle en ambitieuze spelers bieden ze de mogelijkheid om mee te trainen met een hoger selectieteam. Het is voor spelers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging door middel van een training met meer weerstand. Door mee te trainen in een hoger team kan de individuele ontwikkeling van deze speler een nieuwe impuls krijgen.

 

Aangezien Hercules Zaandam op dit moment (nog) geen JO19 team heeft, is de JO17-1 het vlaggenschip van de jeugdafdeling. De JO17-1 is een talentvol team dat voor de corona-stop kampioen werd in de 1e klasse. Meerdere spelers krijgen deze weken de kans om mee te trainen met de Heren-selectie.  Onder toeziend oog van hoofdtrainer Eric Heerings en assistent-trainer Raymond Huisman, mochten Daniel van Duijn (15), Robin Jong (15), David Sprong (16), Jari Horchner (15) & Tygo van Well (16) al snuffelen aan het seniorenvoetbal en werden zij weer uitgedaagd op een hoger niveau. 

 

Technisch Coördinator Daan Cornelisse: "we hopen dat de jongens deze ervaring meenemen naar het volgende seizoen en dat daarmee het algemene niveau van de JO17-1 weer omhoog gaat. We zijn binnen Hercules-Zaandam bezig met het herschrijven van het Technisch Beleidsplan dat binnen de gehele club gedragen moet worden en daar sluit deze ontwikkeling goed bij aan. We hebben dan ook de goede hoop dat niet alleen de spelers maar ook wij de komende periode de nodige stappen gaan maken binnen Hercules-Zaandam."

 

(bron/foto Hercules Zaandam)


Niets meer missen van alle (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »