Clubs Sportpark De Kuil slaan handen ineen

Gepubliceerd op 2 maart 2022 om 20:47

Naast Hercules Zaandam zijn TV Zaansport en PBsport de vaste bespelers van het sportpark De Kuil. Om het sportpark, de mogelijkheden van het sportpark én de betrokken clubs nog beter onder de aandacht  te brengen hebben ze de handen ineen geslagen.

 

Hercules Zaandam voorzitter Jan de Haas nam het voortouw voor deze samenwerking en gezamenlijk zorgden zij voor een mooie brochure waarin alle mogelijkheden en activiteiten belicht worden. Ook is er een speciale website sportpark-dekuil.nl gelanceerd met alle informatie.

 

Jan de Haas: "We beschikken over een prachtig sportpark, waar alle faciliteiten aanwezig zijn. We maakten daar alleen nog té weinig optimaal gebruik van, ondanks dat er in de laatste periode al enige vaste activiteiten bij zijn gekomen. Om de activiteiten op het sportpark te promoten, hebben we dus gezamenlijk deze brochure gemaakt. We zijn in ieder geval heel erg blij met het resultaat van de brochure en website en het geeft een goed beeld van het sportpark en de clubs.. De brochure zullen we ook in de omliggende (nieuwbouw)wijken gaan bezorgen om tot een zo groot mogelijk bereik te komen"   

 


Niets willen missen van alle (technische) ontwikkelingen en activiteiten bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de publicaties van de KNVB. Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia«   »