Hercules Zaandam en Eric Heerings jaar langer door

Gepubliceerd op 21 december 2021 om 22:19

Afgelopen week heeft Hercules Zaandam met Eric Heerings een akkoord bereikt over de verlenging van het contract met 1 jaar. Zodoende blijft de hoofdtrainer ook volgend seizoen verbonden aan het eerste herenteam van de club.

 

Eric Heerings is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Hercules met als doel het eerste elftal te laten promoveren naar de 2e klasse. De club is in ieder geval zeer te spreken over de visie en inzet van Eric Heerings en beschouwt het als een compliment voor de vereniging dat Eric Heerings nog ten minste een seizoen aan het roer staat bij het vlaggenschip van Hercules Zaandam.

De ploeg van Eric Heerings kent een sterke eerste seizoenshelft en staat momenteel bovenaan in de 3e klasse en zette een goede stap richting de promotie naar de 2e klasse door uit bij concurrent Limmen de eerste periodetitel in de wacht te slepen.

 

(bron Hercules Zaandam)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »