Hercules Zaandam ontvangt €5.000,= van de Vriendenloterij

Gepubliceerd op 28 april 2021 om 22:29

Iedereen die meedoet met Vriendenloterij steunt verenigingen in Nederland. Elke maand worden er maximaal negen clubs, verenigingen of stichtingen door de jury gekozen tot Club van de Week. Deze keer is Hercules Zaandam in de prijzen gevallen. En dat is geweldig positief nieuws wat de club weer energie geeft om iets heel moois mee te doen!

 

Om in aanmerking kunnen te komen voor dit fantastische bedrag, had Hercules Zaandam een plan ingezonden. Het plan van de club is om het bedrag te besteden aan een terras overkapping. Door het terras voor een deel te overkappen, wordt er een extra uitgiftepunt voor koffie/thee en andere consumpties gecreëerd. Tegelijkertijd roept de club meteen haar leden op zich te melden als ze op één of andere manier een rol kunnen spelen bij de aanschaf van de materialen of bij het uiteindelijk plaatsen van de terrasoverkapping. 

 

STRUCTURELE FINANCIËLE STEUN

Naast deze eenmalige bijdrage van de Vriendenloterij, kunnen deelnemers aan de VriendenLoterij clubs ook structureel ondersteunen. Deelnemers hebben namelijk de mogelijkheid om in plaats van de 46 geselecteerde goede doelen, ook voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Per lot gaat er dan minimaal 40% van je lotprijs naar je uitgekozen club, vereniging of stichting. De deelnemers kunnen via de website van de vriendenloterij op elk moment de club, vereniging of stichting wijzigen die je wilt ondersteunen met de deelname aan de loterij.

 

Een kleine moeite, waarmee iedereen zijn/haar favoriete club vooral in deze periode kan ondersteunen!


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »