Hemelvaart Oranje Festival bij Hercules Zaandam

Gepubliceerd op 9 mei 2021 om 21:14

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert sc Hercules Zaandam op donderdag 13 mei een uniek Oranjefestival op sportpark de Kuil.

 

Oranjefestival

Hercules werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. 

 

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!


Wat houdt het Oranjefestival bij Hercules Zaandam in: 
– Veel activiteiten en gezelligheid voor de hele jeugd
– Kom in Oranje tenue!
Ook voor niet leden => dus neem je vriendje(s) of vriendinnetje(s) mee
– We gaan dribbelen als Georginio, passen als Jacky, scoren als Vivianne, spelen als Frenkie en schieten als Memphis.
– Mini's, O8, O9, O10 van 09:30 uur – 11:00 uur. (9:15 aanwezig)
– O11, O13, O15, O17 van 11:30 uur – 13:00 uur. 11:15 aanwezig)

 

Informatie over het aanmelden voor het OranjeFestival voor zowel leden als niet-leden vind je op de website van Hercules Zaandam

 

Nieuw op Voetbal Varia: kalender met oa de activiteiten van de clubs in de Zaanstreek


Mis niets van de activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de  Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »