FC Barcelona kamp bij Hercules-Zaandam voor 6 tm 16 jaar

Gepubliceerd op 27 maart 2021 om 17:14

FC Barcelona organiseert onder de naam Barca Academy in de meivakantie van 5 mei t/m 7 mei een voetbalkamp bij Hercules-Zaandam. Door de Corona pandemie moest het voetbalkamp een paar keer worden uitgesteld, maar gelukkig zijn de vooruitzichten dankzij vaccinaties nu veel beter geworden.

Speciaal voor deze dagen komen er drie Barcelona trainers, allen oud Barca spelers, naar Zaandam. Zij hebben het FC Barcelona DNA en willen dit delen met jongens en meisjes in Nederland. Drie dagen lang trainen zoals Frenkie de Jong, Lieke Martens, Messi, Griezman, Ter Steegen en Piqué. En dat betekent trainen volgens de echte Barça-manier, plezier hebben en nieuwe vrienden maken!

 

Jongens en meisjes, spelers en keepers: iedereen in de leeftijd van zes tot en met zestien jaar is welkom.

 

Wat kun je verwachten?

Drie dagen lang twee trainingen per dag van FC Barcelona trainers. 's Morgens van 10.00 tot 12.00 en 's middags van 14.00 tot 16.00. Tussen de 12:00 en 14:00 lunch.

Naast de dagelijkse trainingen en een goede lunch doe je mee aan de FC Barcelona voetbalquiz, draag je het origineel FC Barcelona voetbalkamp trainingstenue, drink je uit je eigen bidon en ontvang je een rugtas. De beste speler en de deelnemer die een voorbeeld is volgens de FC Barcelona normen en waarden krijgt bovendien een prachtige prijs. En iedere deelnemer ontvangt het certificaat met handtekeningen als bewijs van deelname.

Diverse prijzen; gesigneerd FC Barcelona shirt, gesigneerd FC Barcelona elftalfoto, gesigneerd foto van speler van FC Barcelona.
De grootste talenten maken kans om uitgenodigd te worden voor trainingen in Barcelona door trainers van de club.

 

Meer informatie over het inschrijven, de kosten en de kortingsactie voor leden, maar ook niet-leden vindt je op de website van Hercules Zaandam

 

(bron Hercuels-Zaandam)

    Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia
    «   »