Hercules Zaandam JO13-1 gaat naar Klimpark Twiske

Gepubliceerd op 21 maart 2021 om 17:14

Na een lange periode van trainingen en onderlinge wedstrijden gaan steeds meer clubs en/of trainers op zoek naar alternatieve activiteiten of trainingen op alternatieve locaties zoals het Jagersplas of het strand. Dat gold dit weekend ook voor de JO13-1 van Hercules-Zaandam, die gisterochtend naar Klimpark Twiske gingen.

 

De trainer van de JO13-1 Daan Cornelisse: we hadden eigenlijk gepland om vorige week al te gaan, maar door het slechte weer kon dat helaas niet door gaan. Gisteren verzamelden 15 spelers zich bij Hercules Zaandam waarna ze richting Oostzaan gingen. Aangekomen bij het Klimpark kreeg iedereen eerst nog een klein ontbijtje wat geregeld was via via de club. Daarna kregen we duidelijke instructie over het klimmen en de veiligheid, waarna het klimmen kon beginnen. Groot voordeel van het Klimpark is, is dat het meerdere klimroutes heeft waardoor iedereen op zijn eigen niveau kon klimmen. Je kon echt merken aan de jongens dat ze toe waren aan iets anders en de reacties waren dan ook allemaal positief. Tussendoor hadden we nog voor wat broodjes en drinken gezorgd en na bijna 2 uur konden we dan ook spreken van een geslaagd teamuitje!

 

Reserveer, net als Hercules-Zaandam, via Voetbal Varia een teamuitje bij Klimpark Twiske en ontvang daarbij een korting. 

 

    Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia
    «   »