Tweede VoetbalQuiz bij SC Hercules-Zaandam

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 14:23

Woensdag 30 december organiseert SC Hercules Zaandam haar tweede Hercules Voetbalquiz. Helaas kan het door de corona maatregelen uiteraard niet in de kantine georganiseerd worden, dus gaat de Voetbalquiz volledig online.

 

Bankzitten wordt zo ook een sport, als je meedoet aan de Hercules Voetbalquiz, want volgens voorzitter en mede organisator Jan de Haas zal het weer een pittige quiz te worden. Er worden meerdere ronden gespeeld en de vragen gaan onder andere over de nationale en Europese competities, het Nederlands Elftal en de Champions League. Enige voetbalkennis is dus wel vereist, al staat het plezier met elkaar ook weer voorop.  

 

De quiz is voor individuen of voor kleine groepjes want meespelen met een ‘denktank’ kan ook. Zolang er maar wel aan de corona regels gehouden wordt. Deelname is 5 euro en er zullen meerdere prijzen te winnen zijn, met als grootste eer de Wisselbeker die nu nog in handen is van de winnaar van de vorige spannende editie: FC John Frederikstadt.  

 
Je hoeft geen lid te zijn van Hercules om mee te kunnen doen, de club hoopt dan ook op deelname van veel Herculieten en niet-Herculieten die onderling de competitie aangaan op weg naar het Voetbalquiz Kampioenschap 2020 en op deze manier het jaar toch enigszins samen afsluiten.

 

(foto website Hercules)

Blijf op de hoogte en volg Voetbal Varia op Facebook en Instagram


«   »