31e Luilakpolderloop bij vv Jisp

Vrijwilligers uit Jisp, atletiekvereniging Lycurgus én vv Jisp hebben de handen weer ineen geslagen en organiseren dit jaar weer de traditionele Luilakpolderloop. Vrijdag 26 mei wordt de 31e editie gehouden, waarvan het parcours grotendeels door het Wormer- en Jisperveld zal lopen.

Lees meer »

vv Jisp verlengt contract met Peter Tania

vv Jisp is verheugd te melden dat het contract met hoofdtrainer Peter Tania weer voor een jaar is verlengd. De trainer is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij de zaterdag vijfde klasser en beide partijen zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Weet Jisp de opmars na de winterstop voort te zetten

Als je als team bezig bent om een goede reeks neer te zetten, kan een onderbreking van een winterstop soms ongelegen komen. Dat geldt misschien ook wel enigszins voor Jisp. De ploeg van Peter Tania beleefde nog wel een moeizame start in de nieuwe 5e klasse zaterdag, maar wist zich daar in de laatste weken heel goed van te herstellen.

Lees meer »

Alle finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Vanavond werd de 2e avond van het Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer gespeeld. De teams in Poule 3 en 4 kwamen in actie en Fortuna W., SVA, Hercules Zaandam en WSV'30 (zon) plaatsten zich voor de finaleavond aanstaande vrijdag. Zij voegen zich bij KFC, FC Zaanstreek, RCZ en Rood Wit Z die zich vorige week al plaatsten (klik hier voor alle uitslagen)

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »

Dorpsclub vv Jisp wil groeien met de jeugdafdeling

Sinds enkele maanden is Jeroen van der Ham de coördinator bij de jeugd van vv Jisp en hij is daarmee de opvolger van Jos Wezel. Ik ben nu sinds ongeveer vijf jaar betrokken bij deze club. Eerst uiteraard als toeschouwer maar als snel werd ik trainer/begeleider bij het team van mijn zoon. In  de vijf jaar heb ik de club leren kennen als een echte dorpsclub, waar iedereen elkaar kent maar tegelijkertijd ook open staat voor leden van buiten het dorp. Het is dan ook een warme club, waar iedereen erg betrokken is met elkaar en met de club. 

Lees meer »

Overschrijvingen Zaterdag selecties

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Het is elk jaar weer een moment dat de clubs in de Zaanstreek de balans opmaken wat betreft de samenstelling van hun voor komend seizoen. Spelers die komen of spelers die gaan, maar ook spelers die uit de eigen jeugdteams doorstromen naar de selectie.

Lees meer »

Luilakpolderloop bij vv Jisp

Vrijwilligers uit Jisp, atletiekvereniging Lycurgus én vv Jisp hebben de handen weer ineen geslagen en organiseren dit jaar weer de traditionele Luilakpolderloop. Vrijdag 3 juni wordt al weer de 30e editie gehouden, waarvan het parcours grotendeels door het Wormer- en Jisperveld zal lopen.

Lees meer »

Peter Tania verlengt contract bij vv Jisp

vv Jisp is verheugd te melden dat het contract met hoofdtrainer Peter Tania met een jaar is verlengd. De trainer is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de zaterdag vierde klasser en beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking in deze periode.

Lees meer »

Eerste overschrijvingen bekend

Terwijl de herstart van de competities dit seizoen nog moet beginnen, wordt er door de clubs ook al met een schuin oog naar volgend seizoen gekeken. Niet alleen worden er (nieuwe) trainers vastgelegd, ook zijn de eerste (toegezegde) overschrijvingen bekend. 

Lees meer »