Overschrijvingen Zaterdag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zaterdag-selecties die tot nu toe bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zondag-selecties)

Lees meer »

Loting als start jubileumactiviteiten vv Jisp

Zaterdag stond er bij vv Jisp een mooie voetbal dag gepland. Niet alleen stonden er drie thuiswedstrijden op het programma, waarbij het 1e elftal zich kon plaatsen voor de nacompetitie, ook werd er een aftrap gemaakt voor de jubileum activiteiten ter ere van het 90 jarige bestaan (14 april 1933) van de club.   Al tijdens de wedstrijd van het eerste elftal, die helaas met 1-4 verloren ging,  verzamelden zich meerdere oud-spelers en trainers op het complex. Tijdens het jubileum weekend (8/9 september) wordt er namelijk onder andere een wedstrijd gespeeld tussen enkele huidige en oud spelers van de clubs. De teams staan onder leiding van oud-trainers Marcel Blank en Jan Koene en zaterdag was de loting voor de invulling van de teams (zie hieronder).   Interim voorzitter Peter Heykamp, die zelf ook mee zal spelen in het team van Marcel Blank, bekruipt deze middag vooral een gevoel van trots. Trots op de club en trots op haar vrijwilligers. Peter: "het is natuurlijk enorm bijzonder dat zo'n kleine club een 90-jarig jubileum mag gaan vieren. Vooral in de tijd dat het steeds lastiger wordt om nieuwe vrijwilligers te vinden, staan er bij ons toch steeds weer (nieuwe) clubmensen op die wat extra's willen doen.  Het doet je dan ook beseffen dat we blijkbaar nog steeds van een enorme waarde zijn voor de leden en voor de mensen uit het dorp. Maar ook oud-leden komen graag bij ons langs en voelen zich dan altijd welkom. Iedereen die we uitgenodigd hadden voor de jubileum wedstrijd, was ook gelijk enthousiast om mee te doen. We kijken dan ook erg uit naar het grote feestweekend in september om met elkaar het (90-jarige) bestaan van onze bijzondere club vv Jisp te vieren."   Globale invulling jubileum weekend:  Vrijdagavond Voetspelletjes & BBQ & Camping voor de jeugd Zaterdag Diverse voetbalactiviteiten met oa 7*7 toernooi voor (oud) senioren (h/v)"The Battle" tussen teams Marcel Blank en Jan KoeneJubileumfeest voor leden en oud-leden in De Lepelaar met oa muziek van Hastalavista   Bekijk hier alle eerdere berichten mbt vv Jisp  

Lees meer »

Peter Heijkamp voorlopig voorzitter vv Jisp

Vorige maand  op 13 april is vv Jisp opgeschrikt door het plotselinge overlijden van haar voorzitter Astrid Heijkamp. Astrid Heijkamp heeft in al die jaren ontzettend veel betekend voor de club, als persoon en in haar vele werkzaamheden.   Aangezien Astrid Heijkamp liever gaf aan de natuur dan dat zij aan de natuur ontnam, zal vv Jisp ter nagedachtenis bij het complex namens het bestuur, de leden en vrijwilligers een boom planten. Dit zal samen met de familie gebeuren op een nog nader te bepalen datum.   Binnen het bestuur is besloten dat tot aan het einde van het huidige seizoen Peter Heijkamp de taken als voorzitter officieus zal waarnemen. Naast het gezamenlijk oppakken van alle werkzaamheden binnen het hoofdbestuur, gaat de club gelijktijdig op zoek naar in ieder geval een nieuwe voorzitter en andere vrijwilligers die in het bestuur willen plaats nemen.  Mocht iemand interesse hebben om iets voor vv Jisp te betekenen dan kan er een mail gestuurd worden naar secretariaat@vvjisp.nl   Bekijk hier alle eerdere berichten mbt vv Jisp met oa een verslag over de jeugdafdeling van vv Jisp   aangeleverd vv Jisp

Lees meer »

Grote opbrengst Paasactiviteiten jeugd vv Jisp

Maandagmiddag was het zeer bedrijvig op het complex van vv Jisp. Niet alleen speelde het eerste elftal de topper tegen koploper Vrone (2-2), ook werden er diverse Paasactiviteiten voor de jeugd georganiseerd.   vv Jisp heeft afgelopen jaar door omstandigheden niet meegedaan aan de Grote Clubactie en wilden de jeugdafdeling wat financiële ruimte geven om leuke activiteiten te organiseren en wat nieuwe trainingsspullen voor de jeugd aan te schaffen. De jeugdcommissie van vv Jisp had de krachten gebundeld met de Recreatie Commissie Jisp om gezamenlijk een heel programma samen te stellen.   Zo werd er onder andere een Sponsorloop gehouden, konden de kinderen Paashaas schieten, was er een Paasei parcours die afgelegd moest worden en was er ook nog een wedstrijd Eieren vangen. Naast de ze activiteiten werden er ook nog Cupcakes verkocht en was er een Tombola met schitterende prijzen.       Ondanks de regen was de opkomst goed en werd er alleen al met de Sponsorloop ruim € 1.400,= opgehaald. De inkomsten van de overige activiteiten worden later nog bekend gemaakt. De organisatie was in ieder geval zeer tevreden en waren dankbaar voor alle medewerking en support.     Bekijk hier alle eerdere berichten mbt vv Jisp met oa een verslag over de jeugdafdeling van vv Jisp   Bron/foto's vv Jisp en Recreatie Commissie Jisp

Lees meer »

31e Luilakpolderloop bij vv Jisp

Vrijwilligers uit Jisp, atletiekvereniging Lycurgus én vv Jisp hebben de handen weer ineen geslagen en organiseren dit jaar weer de traditionele Luilakpolderloop. Vrijdag 26 mei wordt de 31e editie gehouden, waarvan het parcours grotendeels door het Wormer- en Jisperveld zal lopen.

Lees meer »

vv Jisp verlengt contract met Peter Tania

vv Jisp is verheugd te melden dat het contract met hoofdtrainer Peter Tania weer voor een jaar is verlengd. De trainer is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij de zaterdag vijfde klasser en beide partijen zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Weet Jisp de opmars na de winterstop voort te zetten

Als je als team bezig bent om een goede reeks neer te zetten, kan een onderbreking van een winterstop soms ongelegen komen. Dat geldt misschien ook wel enigszins voor Jisp. De ploeg van Peter Tania beleefde nog wel een moeizame start in de nieuwe 5e klasse zaterdag, maar wist zich daar in de laatste weken heel goed van te herstellen.

Lees meer »

Alle finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Vanavond werd de 2e avond van het Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer gespeeld. De teams in Poule 3 en 4 kwamen in actie en Fortuna W., SVA, Hercules Zaandam en WSV'30 (zon) plaatsten zich voor de finaleavond aanstaande vrijdag. Zij voegen zich bij KFC, FC Zaanstreek, RCZ en Rood Wit Z die zich vorige week al plaatsten (klik hier voor alle uitslagen)

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »

Dorpsclub vv Jisp wil groeien met de jeugdafdeling

Sinds enkele maanden is Jeroen van der Ham de coördinator bij de jeugd van vv Jisp en hij is daarmee de opvolger van Jos Wezel. Ik ben nu sinds ongeveer vijf jaar betrokken bij deze club. Eerst uiteraard als toeschouwer maar als snel werd ik trainer/begeleider bij het team van mijn zoon. In  de vijf jaar heb ik de club leren kennen als een echte dorpsclub, waar iedereen elkaar kent maar tegelijkertijd ook open staat voor leden van buiten het dorp. Het is dan ook een warme club, waar iedereen erg betrokken is met elkaar en met de club. 

Lees meer »