Loting als start jubileumactiviteiten vv Jisp

Gepubliceerd op 22 mei 2023 om 12:32

Zaterdag stond er bij vv Jisp een mooie voetbal dag gepland. Niet alleen stonden er drie thuiswedstrijden op het programma, waarbij het 1e elftal zich kon plaatsen voor de nacompetitie, ook werd er een aftrap gemaakt voor de jubileum activiteiten ter ere van het 90 jarige bestaan (14 april 1933) van de club.

 

Al tijdens de wedstrijd van het eerste elftal, die helaas met 1-4 verloren ging,  verzamelden zich meerdere oud-spelers en trainers op het complex. Tijdens het jubileum weekend (8/9 september) wordt er namelijk onder andere een wedstrijd gespeeld tussen enkele huidige en oud spelers van de clubs. De teams staan onder leiding van oud-trainers Marcel Blank en Jan Koene en zaterdag was de loting voor de invulling van de teams (zie hieronder).

 

Interim voorzitter Peter Heykamp, die zelf ook mee zal spelen in het team van Marcel Blank, bekruipt deze middag vooral een gevoel van trots. Trots op de club en trots op haar vrijwilligers. Peter: "het is natuurlijk enorm bijzonder dat zo'n kleine club een 90-jarig jubileum mag gaan vieren. Vooral in de tijd dat het steeds lastiger wordt om nieuwe vrijwilligers te vinden, staan er bij ons toch steeds weer (nieuwe) clubmensen op die wat extra's willen doen. 

Het doet je dan ook beseffen dat we blijkbaar nog steeds van een enorme waarde zijn voor de leden en voor de mensen uit het dorp. Maar ook oud-leden komen graag bij ons langs en voelen zich dan altijd welkom. Iedereen die we uitgenodigd hadden voor de jubileum wedstrijd, was ook gelijk enthousiast om mee te doen. We kijken dan ook erg uit naar het grote feestweekend in september om met elkaar het (90-jarige) bestaan van onze bijzondere club vv Jisp te vieren."

 

Globale invulling jubileum weekend: 

Vrijdagavond

Voetspelletjes & BBQ & Camping voor de jeugd

Zaterdag

Diverse voetbalactiviteiten met oa 7*7 toernooi voor (oud) senioren (h/v)
"The Battle" tussen teams Marcel Blank en Jan Koene
Jubileumfeest voor leden en oud-leden in De Lepelaar met oa muziek van Hastalavista

 

Bekijk hier alle eerdere berichten mbt vv Jisp

 

Team Jan Koene Team Marcel Blank
Rik Remmelzwaal Erwin Heijn
Marcel Hofman Boris de Jong
Stan Snijders Albert Veldt
Zino Veldt Aaron Conijn
Jan Willem Dijkstra Patrick Markx
Peter Andriessen Lesley Groen
Sander Smit Ron Luttik
Stijn Beelink Jouke Ferwerda
Quinten Praag Bart Dijkstra
Tjeerd Beijens Huub van Essen
Yannick Klopper Peter Heykamp
Peter Praag Jan Jaap Jonker
Hidde Snijders Ronald Hofman
Tycho Sierhuis Frank van der Heide
Robin Mak Jan van der Heide
Daan van Putten Quinten Klopper
Kick Klopper Ber Luttik


«   »