Record opbrengst vv Jisp Grote Club Actie

Gepubliceerd op 6 december 2021 om 22:14

Dit jaar werd er voor ruim 10,7 miljoen euro aan Grote Club Actie loten verkocht in Nederland. Nog nooit was de opbrengst van deze Actie zo hoog. Eén van de 5267 deelnemende verenigingen was vv Jisp, die zelf dit jaar ook een record opbrengst behaalde.

 

De (leden van de) club hebben in de afgelopen weken namelijk 594 loten verkocht! De opbrengst voor vv Jisp was hiermee 1.425,60 euro en dat was bijna een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. En daarmee kwam het ook voor eerst boven het jaarlijkse doel van 1.000 euro. Onder leiding van de coördinator Ron Luttik werden er niet alleen veel loten via de jeugdleden verkocht, maar ook maakte de club succesvol gebruik van de online verkoopmethode.

 

vv Jisp kan met deze bijdrage weer de gebruikelijke en misschien wat nieuwe sportieve en gezellige activiteiten voor de jeugdleden organiseren. De club is in ieder geval trots op alle verkopende jeugdleden voor dit resultaat en binnenkort krijgt het lid dat de meeste loten heeft verkocht ook nog een prijs uitgereikt.

 

De trekking van de Grote Club Actie is op 8 december en een dag later worden alle winnaars bekend gemaakt

 

Lees meer over hoe je jouw club gratis en simpel kunt steun met jouw online december aankopen!

 


«   »