Programma Groote Koogsche Toernooi KFC

De voorbereidingen moeten nog beginnen, maar gisteren is het programma van het Groote Koogsche Toernooi bij KFC bekend gemaakt. Het toernooi geldt al jarenlang voor veel trainers/teams en voetballiefhebbers als "officieuze" opening van het seizoen.

Lees meer »

Overschrijvingen Zondag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zondag-selecties die tot nu toe bij Voetbal Varia bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zaterdag-selecties)

Lees meer »

Geslaagde afsluitdag voor jeugd KFC

Afgelopen zondag werd door KFC diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd ter afsluiting van het seizoen. 's Morgens kwam de onderbouw in actie en voor hun was het A-veld volledig omgebouwd tot een waar (voetbal)spellen paradijs. 

Lees meer »

Maarten List keert terug op oude KFC-nest

In een seizoen met verzwaarde promotie/degradatie regels duurde het lang voordat de ploeg van René Reijinga zich in de 2e klasse zondag definitief veilig had gespeeld. Dit terwijl de ploeg tegelijkertijd tot bijna de laatste speelronde nog uitzicht had op het bereiken van de promotiewedstrijden.

Lees meer »

Ajax terechte winnaar KFC Leen Tijsterman Toernooi

Gisteren werd op het Kooger Sport Park van KFC voor de 36e keer het internationale Leen Tijsterman Toernooi voor JO09 teams gehouden. In totaal streden er 32 clubs, met onder andere Ajax, Sparta, Graafschap, FC Volendam, Heerenveen en Beerschot, Royal Antwerp en STVV uit België onder prachtige omstandigheden en voor veel bezoekers om de grote wisselbeker.

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »