AZ-seminar voor trainers KFC

Al sinds enkele jaren is KFC een samenwerkende amateurclub van AZ en onder impuls van technisch coördinator van de onderbouw Jamie Snijder is deze samenwerking de laatste periode verder versterkt. Afgelopen vrijdag bracht een grote groep jeugdtrainers van KFC een bezoek aan het jeugdcomplex van AZ. Op het programma stond naast het bijwonen van een training van de JO11 onder leiding van Dennis Zwagerman, ook een seminar van Bart Heuvingh over de "Rol van de Mindset in Talentontwikkeling"

Lees meer »

Geslaagde trainersbijeenkomst KFC

De Technische Commissie van KFC wil graag haar jeugdtrainers op zo veel mogelijk verschillende manieren ondersteunen en daarom worden er dit seizoen meerdere trainersbijeenkomsten georganiseerd. Vorige week  vrijdag stond zo'n bijeenkomst onder leiding van Dennis Reus van “The Creative Player”

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

EHBO cursus bij KFC

Jaarlijks wordt de sportwereld opgeschrikt door verschillende ernstige gezondheidsincidenten tijdens en rond voetbalwedstrijden/trainingen. Iedereen gaat er hierbij vanuit dat dit niet in zijn/haar team gebeurt, maar helaas zijn deze situaties lang niet altijd te voorkomen. Een vervelende botsing, verkeerd neerkomen na een kopduel of iemand die onwel wordt kunnen er zo maar voor zorgen dat iemand snel behoefte heeft aan goede zorg.

Lees meer »

Onderbouw KFC geniet in de zaal

In de naastgelegen Topsportcentrum de Koog kwam afgelopen week een groot deel van de jeugd van KFC in actie. Na enkele jaren kon er eindelijk  weer een zaaltoernooi georganiseerd worden voor de teams van de onderbouw. 

Lees meer »

Eerste finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Woensdagavond werden de eerste wedstrijden gespeeld voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. Op een redelijk druk bezochte eerste avond kwamen poule 1 en 2 in actie. In poule 2 was KFC duidelijk de sterkste en met 9 punten en zonder tegentreffers plaatsten zij zich voor de finaleavond op 30 december. FC Zaanstreek ging op basis van het aantal gescoorde doelpunten ook door ten koste van Zaandijk

Lees meer »

KFC bereidt zich in Spanje voor op 2e seizoenshelft

Na een teleurstellende start van de competitie met 0 punten uit 3 wedstrijden wist KFC zich nog in de 1e seizoenshelft goed te herstellen. Uit de 8 daaropvolgende wedstrijden werden 19 punten behaald en in de laatste wedstrijd voor de winterstop werd de beladen derby bij Saenden overtuigend met 0-3 gewonnen.

Lees meer »

KFC zoekt trainer voor JO14.2

Wegens omstandigheden is KFC vanaf januari voor de tweede seizoenshelft op zoek naar een trainer die onze spelers van de O14-2-selectie wil helpen in hun ontwikkeling.

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »