KFC knapt kantine op

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 18:13

Normaal gesproken betekent geen inkomsten voor een vereniging uit de kantine ook dat er investeringen gedaan kunnen. De corona periode heeft de club dan ook niet erg geholpen bij de (noodzakelijke) plannen die KFC eind 2020 had voor/met de kantine. 

 

Met een aantal KFC’ers én bedrijven die KFC een warm hart toedragen is de club gaan kijken wat er dan wél gedaan kon worden zonder grote kostenposten. En dat lijstje is verbazingwekkend groot gebleken. Er is dan ook besloten om tóch te starten met de werkzaamheden en op dit moment wordt er enorm hard gewerkt aan de vloer. De betonnen ondervloer wordt geschuurd om daarop weer een geheel nieuwe vloer te kunnen leggen.  Komende periode zullen er meer klussen uitgevoerd worden aan de kantine, zodat er in augustus tijdens het Groote Koogsche Toernooi volop genoten kan worden van een vernieuwde kantine.    

 

Lees ook: Groote Koogsche Toernooi bij KFC

 

(info/foto's KFC)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »