KFC verlengt met Hoofdsponsor

Gepubliceerd op 7 juni 2021 om 17:30

KFC voorzitter heeft het maar druk met de (nieuwe) sponsors bij KFC. Nadat vorige week er al 2 keer sponsornieuws te melden viel, is het nu Van Wijngaarden's Zaanse die het hoofdsponsorschap met 3 jaar heeft verlengd. Van Wijngaarden is producent van de welbekende Zaanse mayonaise. Hiermee zijn zij al meer dan 90 jaar de Zaanse smaakmaker van Nederland.

 

Mat het sponsorschap steunt Van Wijngaarden's Zaanse ook het maatschappelijke initiatief met [Z]aan de Wandel.

 

Michel van Wijngaarden: ''Ik heb vanaf mijn 8e tot mijn 25e bij KFC gevoetbald en een enorme leuke tijd beleefd. Ik kan wel zeggen dat het clubleven bij KFC mij sociaal enorm heeft gevormd tot wie ik nu ben. Samen zijn en lol hebben vind ik heel belangrijk. Hierin wil ik graag mijn steentje bijdragen en KFC steunen om er voor te zorgen dat de huidige jeugd dit ook kan ervaren. Ik zie nog steeds veel bekende gezichten die er 30 jaar geleden ook al liepen. Het stimuleert en enthousiasmeert mij om te zien hoe iedereen bij de club verder doorzetten en de naam van de Grote Koogse hoog houden.”

 

(aangeleverd door KFC)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »