KFC verlengt ook met medische staf

Gepubliceerd op 5 maart 2021 om 10:57

Het is bij KFC de tijd van de ‘contract besprekingen’. Ze konden al eerder goed nieuws brengen omtrent het verlengen van de contracten van de senioren trainers Guillaume Groot en Enrico Schouten. Terwijl de selectie (tot 27jr) gisteren voor het eerst weer als groep trainde, was er ook positief nieuws te melden vanuit de medische hoek. Het volledige team, bestaande uit Lennart Kroes, Mennolt Klaassen en Ger Spannenburg heeft aangegeven graag volgend seizoen ook deel uit te maken van de Groote Koogse.

 

Een mooi compliment nogmaals aan de huidige spelersgroep aangezien alle drie, los van elkaar, hebben aangegeven dat de selectie uitermate prettig samenwerkt met de medische staf.

 

Het bestuur is blij dat ze blijkbaar niet alleen voor de spelers een prettige omgeving hebben gecreëerd maar dat ook de staf het bij KFC goed naar de zin heeft. En dat ze daardoor een lange samenwerking kunnen continueren met dezelfde mensen. Dat moet ook sportief resultaat gaan opleveren, het wachten is tot er weer ‘vrij’ gespeeld kan worden tegen andere clubs. 

 

V.l.n.r. Ger Spannenburg, Lennart Kroes en Mennolt Klaassen.

 

(bron/foto KFC)
«   »