KFC JO14-2 wint topper overtuigend

Gepubliceerd op 2 oktober 2021 om 12:19

Vandaag stond op sportpark de Koog van KFC de topper in de 4e klasse JO14 op het programma. KFC JO14-2 ontving de andere koploper RKAV Volendam JO14-4. Beide teams hadden tot nu toe hun eerste 4 wedstrijden niet alleen gewonnen, maar deden dat ook ook nog eens met grootste uitslagen. 

 

Van tevoren werd er dan ook een spannende wedstrijd verwacht waarbij beide teams aan elkaar gewaagd zouden zijn. Maar het was eigenlijk KFC dat vanaf het fluitsignaal het initiatief nam en verdiend naar een 3-0 voorsprong uitliep. Op het moment dat iedereen zich eigenlijk opmaakte voor een "makkelijke" middag, was het echter RKAV Volendam dat na een paar wissels het wedstrijdbeeld kantelde en op dat moment verdiend terugkwam tot 3-2.

 

De tweede helft was een kopie van de start van de wedstrijd alleen konden de spelers van leiders/trainers Peter Westerhoven en Wim Ederveen het nu wel de gehele helft volhouden. RKAV Volendam kwam er niet meer aan de pas en de spaarzame uitvallen van de bezoekers werden door de sterke verdedigers ongevaarlijk gemaakt. Zelf kreeg de ploeg meerdere kansen, waarvan ze er nog 4 van wisten te maken. Zo werd de topper overtuigend met 7-2 gewonnen en dat was niet eens geflatteerd. KFC gaat nu alleen aan de leiding en ligt dus op koers om de titel in de 1e fase van de competitie te winnen en daarmee ook de volgende ronde van de Zwaluwen Beker te halen.     

 

Na de wedstrijd ging de ploeg, dat opviel door hun enthousiasme en de bereidheid om samen te spelen / werken, als dank voor hun sponsor Cityplotter nog gezamenlijk op de teamfoto, waarna de overwinning nog even werd gevierd.  

 

Lees ook: Ontdek leuke teamuitjes in de regio! oa Footgolf, Klimpark, Indoor activiteiten, Zeskamp of Bootcamp 

 


«   »