Vierde versterking voor KFC

Gepubliceerd op 10 juni 2022 om 21:11

KFC beleefde een wisselvallig seizoen, maar zal ook volgend jaar weer "gewoon" in de 2e klasse zondag te bewonderen zijn. De nieuwe trainer René Reijinga zal dat gaan doen met een selectie die zo goed als intact is gebleven en zelfs uitgebreid wordt met enkele versterkingen.

 

Ali El Ghazali is na Justin Valk, Remy Royen en Merlijn Hersche inmiddels de 4e versterking voor volgend seizoen. De speler heeft in het verleden al jaren bij KFC gespeeld en zijn laatste club was vv Assendelft waar hij enkele seizoenen actief was. Sinds de corona periode is Ali El Ghazali echter gestopt en nu wil hij bij KFC eerst weer fit worden om vervolgens aan te kunnen sluiten bij de selectie.

 

De club én René Reijinga, die vanaf volgende week zal gaan starten in zijn nieuwe functie bij KFC, zijn in ieder geval blij dat er weer een oud-speler van de club terug komt op het oude vertrouwde nest.  

 

Komende woensdag (15 juni) is de deadline voor de overschrijvingen. Alle overschrijvingen bij de clubs in de Zaanstreek worden/zijn op een rijtje gezet. 

 

Overschrijvingen zaterdag selecties

Overschrijvingen zondag selecties

 


«   »