Ook Merlijn Hersche kiest voor KFC

Gepubliceerd op 25 april 2022 om 21:11

KFC is dit seizoen nog in volle strijd om de nacompetitie in de 2e klasse te ontlopen en deed daarin gisteren goede zaken door met 1-0 te winnen van HSV. Achter de schermen zijn de club en de nieuwe trainer René Reijinga ook al druk bezig met het nieuwe seizoen. Nadat eerder al de komst van 2 spelers (Remy Royen en Justin Valk (lees hier meer) ) aangekondigd werd, wordt vandaag al weer de derde versterking bekend gemaakt. 

 

Merlijn Hersche, momenteel speler van 3e klasser WSV'30 heeft er namelijk ook voor gekozen om volgend seizoen voor KFC uit te komen. Merlijn Hersche: "na jaren met veel plezier bij WSV'30 te hebben gespeeld, merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Na een aantal gesprekken, raakte ik overtuigd van het verhaal van KFC en de nieuwe trainer René Reijinga. KFC is voor mij dan ook een heel mooie volgende stap, die past bij mijn ambities als voetballer."

 

Komende periode (deadline is 15 juni) worden alle overschrijvingen bij de clubs in de Zaanstreek die al bekend zijn op een rijtje gezet. 

 

Overschrijvingen zaterdag selecties

Overschrijvingen zondag selecties

 


«   »