Jeffrey Tol volgend seizoen trainer KFC 2

Gepubliceerd op 24 maart 2022 om 21:10

Nadat in december KFC al was rondgekomen met de nieuwe hoofdtrainer René Reijinga is er inmiddels ook een nieuwe trainer vastgelegd voor KFC 2 voor het aankomend seizoen. De afgelopen week hebben beide trainers hun contract bij KFC ondertekend.

 

Voorzitter Tako Boelens:  "vanuit KFC zijn we heel blij met het binnen halen van hoofdtrainer Rene Reijnga en trainer Jeffrey Tol voor het 2e elftal. De ambitie en visie van de club sluiten 1 op 1 aan bij de manier van werken van beide trainers. Vanuit KFC kijken we uit naar een mooie en plezierige samenwerking.

 

Hoofdtrainer Rene Reijinga, die eerder actief was in de jeugd van KFC en ook het eerste elftal haalde,  komt over van Saenden, waarmee hij nog vol meedoet om de promotie plaatsen naar de 2e klasse waar KFC momenteel actief in is.  Ook werd deze week bekend dat Rene Reijinga de Technisch Coördiantor wordt van de bovenbouw van de jeugdafdeling van KFC (lees hier meer)

 

Jeffrey Tol kan terugkijken op een succesvolle voetbalcarriere bij enkele top amateurclubs waaronder oa Fortuna Wormerveer. Bij KFC zal hij als beginnend trainer verantwoordelijk worden voor het tweede elftal en past daarmee in de duidelijk visie van de club voor volgend seizoen. Met zijn eigen ervaring als speler en de samenwerking met de hoofdtrainer wil Jeffrey Tol met de (jonge) talenten een herkenbare manier van spelen en trainen creëren waar plezier en prestatie met elkaar verbonden zijn.

 

(bron KFC)


«   »