KFC VR (zat) naar Klimpark Twiske

Gepubliceerd op 1 mei 2022 om 13:31

De competities blijven helaas nog steeds veel te maken hebben met wedstrijden die, om verschillende redenen, verplaatst moeten worden. Ook de wedstrijd van KFC VR (zat) op bezoek bij OSV kon gisteren niet doorgaan.

 

De ploeg van Bert Zwart, die in een spannende strijd gewikkeld is met DZS om het kampioenschap in de 4e klasse, wilde evengoed sportief in actie komen en besloot naar het Klimpark Twiske te gaan. Daar kon op verschillende trajecten en hoogtes volop geklommen worden door de groep speelsters én de trainer. Na afloop van al het klimwerk, ging de ploeg ook nog gezamenlijk eten bij het aangrenzende Pannenkoekenhuis. 

 

De trainer sprak in ieder geval van van een geslaagde activiteit om de al ruim aanwezige teamspirit nóg meer te versterken en hopelijk vertaalt dat zich in een mooie zege aankomend weekend bij de grote concurrent DZS. 

 

Ontdek teamuitjes in de regio


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »