KFC MO11 oefent tegen JO09 en JO08

Gepubliceerd op 22 januari 2022 om 13:31

Het was vanmorgen vanaf vroeg al weer erg druk op het complex van KFC met diverse onderlinge wedstrijden en onderling toernooitjes. Terwijl op het A-veld  de mini's, JO10 en de JO11 zijn wedstrijden speelden, stond op het B-veld enkele wedstrijdjes gepland van de MO11 (1 en 2) tegen de JO09.2, JO08.1 en JO08.2.

 

Helaas waren er door de corona meerdere afwezigen, maar uiteindelijk lukten het de trainers en leiders 6 teams te maken. Zo kon er op 3 velden een  wedstrijd gespeeld tussen de teams van de meiden en de jongens. Het was voor de meiden wel even wennen om weer op een kwart veld te spelen, want normaal gesproken spelen zij in de competitie op een half veld.

 

De jongens waren over het algemeen voetballend gezien misschien ietsje beter, maar daar zette de meiden, naast het fysieke voordeel,  een flinke dosis strijdlust tegenover. Na ongeveer 20 minuten draaide de jongens teams steeds een veld door, zodat iedereen tegen over elkaar kwamen te staan. Het werden uiteindelijk hele leuke en spannende wedstrijdjes waarbij alle teams erg aan elkaar gewaagd bleken te zijn.

 

Het was voor iedereen dan ook weer een zeer geslaagde ochtend, maar iedereen hoopte wel dat er vanaf volgende week weer "gewoon" voor de competitie gespeeld kan worden. 

 

Lees ook: ontdek leuke team activiteiten in de regio

Lees ook: overzicht met jeugdtoernooien voor mini's t/m O19 (jongens en meiden)

 

Volg Voetbal Varia ook op social media: Facebook of Instagram 


«   »