KFC ontvangt 5000 euro van de Vriendenloterij

Gepubliceerd op 24 november 2020 om 22:27

Structurele financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om in plaats van de 46 geselecteerde goede doelen voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Per lot gaat er dan minimaal 40% van je lotprijs naar je uitgekozen club, vereniging of stichting. De deelnemers kunnen via de website van de vriendenloterij op elk moment de club, vereniging of stichting wijzigen die je wilt ondersteunen met de deelname aan de loterij. 

 

Club van de week

Naast deze structurele ondersteuning, is door de VriendenLoterij ook "Club van de Week" in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. 

 

OPknappen complex KFC

Gisteren werd bekend dat KFC door de VriendenLoterij is benoemd tot "Club van de Week" en ontvangt daarom de eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Xander Salden van KFC: “Te gek, dit kunnen wij heel goed gebruiken. In maart 2017 zijn door een brand onze (toen net vernieuwde) kleedkamers en de tribune volledig verwoest. We hebben onze spaarpot moeten gebruiken om dit te herstellen en al het verder geplande onderhoud uitgesteld. De toiletten waren de volgende op het lijstje. Dankzij de bijdrage van de VriendenLoterij komen we weer een stap dichterbij het realiseren van de bouw!”.

 

Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich via de website van Vriendenloterij aanmelden voor de structurele steun.Ook kunnen de clubs, verenigingen en stichtingen zich daar tot 30 november aanmelden om voor de uitverkiezing van "Club van de Week" en de daarbij behorende 5.000 euro in aanmerking te komen 

 


«   »