KFC selectie sluit seizoen af met Sportdag en BBQ

Gepubliceerd op 7 juni 2021 om 21:01

Het seizoen,wat natuurlijk nauwelijks een seizoen te noemen was, is voor de selectie van KFC na afgelopen zaterdag voorbij. Afgelopen maanden heeft de selectie van KFC altijd door getraind binnen de COVID ‘lijntjes’. Of dat nu met twee, vier spelers of de hele groep was. Het bestuur van KFC realiseert zich hoe lastig dat altijd geweest moet zijn en deelt hiervoor dan ook een groot compliment uit aan de trainers en begeleiding en natuurlijk aan de spelersgroep. Want zonder enthousiasme begin je niets. En dat enthousiasme is nu juist wat de selectie bij elkaar heeft gehouden en wat ondanks alles evengoed voor plezier gezorgd heeft.

 

Terwijl er door de jeugd sinds hele lange tijd weer voor het eerst wedstrijden speelden tegen een andere club, werd er zaterdag voor de spelers en begeleiding een sportdag georganiseerd. De sportieve middag werd afgesloten met een BBQ en een drankje. De komende maand heeft de selectie van KFC vrij, maar daarna zal er weer volle bak getraind worden ter voorbereiding op het komende seizoen. Hopelijk kan er dan weer vrij gevoetbald, mag het publiek weer komen en kan de club weer een voetbalclub zijn.

 

Nieuw: kalender met activiteiten / toernooien Zaanse voetbalclubs en belangrijke data KNVB 

 

(foto's KFC met toestemming gedeeld)


Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »